Anonimen
|
hvala punce, hvala vsem! Eh, ni da bi govoril. Sem jim rekla, da če mu iz noska teče, naj ga pa malo več oblečejo ko gre ven. Pa mi je rekla vzgojiteljica, da je že tako preveč oblečen (v bodi z dolgimi rokavi in majčko). Saj doma je tudi tako oblečen, pa že kurimo, za ven mu dam pa valjda še jopico. No in oni imajo pa tako narejeno, da so v pritličju, tam so pa vrata nastežaj odprta in otroci hodijo nemoteno not in ven na igrišče. Jaz to razumem nekje v avgustu in morda v septembru, ne pa zdaj v oktobru, ko je v senci že fejst hladno. Pridem po Alex-a, flaška prazna, a je ravnokar spet vse KAO popil, vidim otroke ki jedo, vprašam kje je, ja ni hotel jesti, ga čakam, ona gre ponj ven na mraz, tam se je revček sam igral, medtem ko so ostali jedli. Uzunaj je bil v tem, v kar je oblečen doma, tanek bodi in tanko majčko, jopica je visela na kavlju pred vrati, so jo kar tja obesile. Prišel je ves leden, no zdaj pa imam kar je rekla, že ko mi ga je dala mu je ful lilo iz noska, zdaj pa ima res zamašenega in kašlja, zdaj pa so dosegle, da bo jutri doma, saj so mi ga res prehladile. Sem res slabe volje, ker moram jutri z obema doma čepeti, tamal se doma dolgočasi, pa še bolan je. Joj sem besna, a tam se ni prehladil, kje pa, bodo rekle, je že bil S tem da se mi potem prehladi tudi Nina, ker jo on lupčka ali pa kiha vanjo in zdaj že Nina smrka. To je edina jaslična skupina, v drugem vrtcu najbrž ni kar frej, pa do drugega bi morala potem z avtom, dati Nino in njen voziček v avto, pa Alex-a, pa ko bo sneg...tale je pa res blizu. Samo ne vem kako bo šlo takole naprej... A res mi ni do tega, da bi šla takoj k ravnateljici, a že zdaj me tako čudno pogleda, ko ga pripeljem, kar čutim negativno energijo. Gor me drži le to, da je tam še ena vzgojiteljica,ki ga je imela prvi teden in se je z njim res ukvarjala in tudi meni je povedala vse kaj je delal in kaj jedel. Tale druga (neka glavna) mi ga pa samo ven porine in zapre vrata za seboj. Eh
|