|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj pikica vidna na ultrazvoku?
9.10.2006 19:02:40   
metuLJchy
Punce samo eno vprašanje če katera ve...po kolikšnem času od zanositve oz. vgnezditve naj bi se pikica pokazala na ultrazvoku?

Zanima me zato, ker je danes že 50 dan ko nimam M., pred tednom dni sem bila pri G. in naj ne bi bilo nič...sem pa teden ddni pred pregledom imela res blag izcedek...če bi ta izcedek pomenil pikico, ali bi se ta potem čez teden dni že videla...ker mi je dala dohtarca tablete za menstruacijo sprožit, mene pa zdaj strah kaj pa če je morda pikica pa je še tako mala da se je ne vidi, in bom jaz zdaj tabletke za se spucat vzela...

saj vem...neumno vprašanje do kraja...me pa muči....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj pikica vidna na ultrazvoku?
9.10.2006 19:27:11   
GATA
Jaz sem imela pregled v 8t 5/7 - se je videlo. Bo kakšna še povedala ki je imela pregled prej.
Kdaj si pa imela zadnjo M - datum? Se mi ne da odštevat :)

Btw: ni neumnih vprašanj.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 20:48:34   
*Uršula*
ko ti menstruacija zamuja 8 dni se na ultrazvoku že vidi, tako mi je moja g rekla in tako je tudi blo. Ko mi je 8 dni zamujala sem še isti dan poklicala in se prišla pokazat in se je lepo vidla pikica

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 23:00:10   
ninocka
Kaj ti je pa test pokazal? Da si noseca al da nisi?

Jst sem mela tud pregled v 7- 8 tednu, pa se je ze vidlo. Prej se pa vidi samo gestacijska vrecka.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2006 7:53:27   
mala zirafa
Meni se je videlo v 6. tednu( srček še ne), zarodek pa,pa tudi maternčni vrat je bil temu času ustrezno zadebeljen.Ocenila mi ga je v mm.Pa testiraj da se prepričaš.kako lahko zdržiš?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2006 8:53:48   
ribica.
v 7. tednu je utripal srček.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2006 9:51:01   
pokraculja
Vem, da te skrbi. Sem bila sama že v tvoji koži. Kar ti priporočam je, da narediš krvni test ßhcg, pa boš prepričana, kajti le ta pokaže nosečnost štiri dni po vgnezditvi (vgnezditev pa je 6-9 dni po ovulaciji).
Ginekolog pa lahko vidi nosečnost oz takrat šele gestacijsko vrečko z dobrim ultrazvokom tri tedne po ovulaciji (nekje okrog 5 tedna in 2 dneh šteto od zadnje menstruacije kolikor imaš menstruacije na 28 dni).
Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2006 18:56:58   
metuLJchy
bila sem na testu urina, teden dni po tem ko se mi je pojavil blag izcedek, ki pa se od takrat (2 tedna nazaj) še ni razvil v menstruacijo. Ker imam cikluse zadnje čase zmešane ne vem točno kateri dan ciklusa naj bi mi prišla M (recimo nekje okrog 35 -38 dneva), a nekako tako gre pri meni...21 dan blag izcedek (ki naj bi bil ob ovulaciji po besedah moje G.), 35 dan spet blag izcedek ki po mojem takratnem upanju bil vgnezditvena, 43 dan sem bila na preiskavah zakaj še vedno nič. pa so mi uzput ta urinski test naredili in ultrazvok. Ni pokazalo nič, in naj bi tablete za sprožitev M. začela jemat...jih nisem, ker me strah, da kaj pa če se ni še vidlo...danes je pa 51 dan ciklusa, pa je še vedno ni...bom probala sama še en Clear Blue narest, potem pa tabletke magari začet jemat.... ma kaj nam delajo te naše tete!!user posted image

(odgovor članu pokraculja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2006 19:54:54   
Tracy
Pri 5 tednih se je plod že videl, vendar ni bilo utripa.
lp

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.