košara Navetta-Pegperego (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

ALESSA -> košara Navetta-Pegperego (12.8.2004 19:29:21)

Ojla punce!:sloncek:

Prosim, če mi katerea pove, ali se splača kupit košaro Navetta od Pegperegota ali ne. V trgovini mi je trgovka rekla, da je boljše kupit navadno košaro, saj je večja in jo baje lahko uporabljaš dlje. Meni pa je ta Naveta zelo všeč in se ne vem odločit, v živo pa je še nisem videla, samo preko kataloga in interneta. Sicer še imam čas premišljevat ampak, ko sem zvedela za dve črtici sem se že zapodila v trgovine z vozički.

LP, ALESSA 9nebesa :angel: :sloncek: :duda:

*maja -> košara Navetta-Pegperego (12.8.2004 19:48:41)

Če imaš namen kupiti Peg Peregotovega Plikota, potem kupi Naveto, če pa boš kupovala podvozje posebej, je pa bolje da si nabaviš navadno košaro, je večja in na pogled tudi udobnejša. Po mojem je tudi uporabnejša.

ALESSA -> košara Navetta-Pegperego (12.8.2004 20:00:01)

Pozdravljena Maja, :duda:

Podvozje imam namen kupiti posebej in to Caravel 22. Dopade se mi tudi košara Golf tako, da razmišljam med Navetto in Golf košaro. Rodila bom aprila ampak sem se kljub temu, da bo že toplo , odločila za košaro.

Hvala za nasvet, LP, ALESSA 9nebesa:duda::angel:

*maja -> košara Navetta-Pegperego (12.8.2004 20:37:04)

Ti predlagam da raje kupi košaro Golf, je sigurno bolj praktična kot Naveta, pa še dalj časa jo boš lahko uporabljala.

filmoman -> košara Navetta-Pegperego (21.8.2004 0:03:31)

Zivjo,

mi imamo vozicek pp-pliko in smo zraven kupili navetto. Prav tako se je nas fanticek rodil aprila in sem se kljub temu odlocila zanjo. Je zelo prakticna in smo jo uprabljali do njegovega 4 meseca. Je pa nas fanticek izredno velik sedaj star skoraj 5 mesecev in ima ze 70 cm, kot povprecen 9-mesecnik. Tako, da ti bo navetta prisla sigurno prav vsaj do 4 meseca, potem pa otrok itak ze hoce gledati svet okrog sebe in mami pozabi lezanje v kakrsnikoli kosari. ;) Jaz hocem kaj videti:duda: in prestavila ga bos v sportni del vozicka.
Mogoce ti se katera napise svojo izkusno, jaz sigurno prporocam naveto one druge pa ne poznam. Ja pa navetta mi je tudi zelo lep model, jaz imam to novo modro barvo od peg pereg.

L.p.
filmoman

Stran: [1]