Lara28 -> RE: nasvet - dojenje (10.10.2006 9:42:09)
|
Tudi pri nas je bilo isto. Smo se dojili na pol ure, ponoči mogoče na eno in pol. Sem bila živzombi. No potem pa se je okrog 5 tedna poštimalo. Pa ne za dolgo. Za kak teden. Vedno je tulil okoli 5-6 ih popoldan. Bolj ko sem ga dajala k prsim, bolj je tulil. Vlekel in vlekel ampak očitno ni priteklo nič. Potem se je moj dragi enega dne razkuril, šel v lekarno po Novolac in smo mu dali flašo. Spil je 120 ml! Po dveh urah dojenja!!! No in tako smo začeli dodajat skoraj svak dan v popldanskih urah. Zdaj bo kmalu star 5 mesecev in je še vedno isto! Dodajamo samo eno flašo popldan, drugače se doijva. Noč bolj ali manj prespimo (oziroma ne jemo, zbujamo pa se zaradi zobkov trenutno...) Zdaj pa ne vem, ali sem res samo jaz taki čudni primer. Meni ni pomagalo nč - ne bolj pogosto pristavljanje, počivanje pitje ne vem česa vse.... Mleka je toliko, da zmanjka za en obrok. In zato ker sem začela dodajat, ga tudi nikoli ni bilo manj. Dojiva s zelo uspešno, otrok je pa zdrav in zadovoljen, raste in se redi, ima že čez 7 kg. Vsekakor pa bi jaz tudi na tvojem mestu poskusila vsaj do prve posvetovalnice samo dojiti. Če ne bo prehudo seveda. Delaj po svoji presoji in pameti in predvsem po svojem otroku se ravnaj, pa bo! Veliko sreče!
|
|
|
|