Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 11:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
in bi do zdele ze platinasto izdajo dosegu
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 12:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Uff.. kaksen teren je pa pol to bil? mravljisce rdeck...kva pa na to pravs, aa No ta je se bolj kruta.. S tabo ni glih za cesnje zobati..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 12:18:16
|
|
|
|
Anonimen
|
heheh a hocs se kej slisat? kaj pa npr.trska v riti, tud ta ni slaba
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 12:26:18
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Pa tanikaa no.. zakaj te je sram?! Sej sva se po ZS ze vse zmenila.. Brez veze, da zdaj tuki dajes vtis, da noces.. Mene ni nič sram. Vsaj v zvezi s spolnostjo ne. In če bi se s tabo kaj takega zmenla, bi to tudi priznala. Tak da v tem primeru, lubi Tjažek...nič s tega. Nobenega ZS si nisva poslala že dobre tri tedne. Tak da ne laži, ker laži in lažnivcev ne maram. Pusti si še tisto malo šans, ki jih imaš pri meni.
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 12:29:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: nivess Pa saj tega se najbolj bojim..za tebe je to nespodobno, zame pa nekaj vsakdanjega in samo to je pomembno-kaj si jaz mislim. Imam dolge rjave lase, b(a)ujno oprsje, ti pa preferiraš kratkolaske Saj pravim, ne vem kak bo to vse skupaj...mogoče pa se je le napačna javila na tvoj razpis pa dajva pozabit na vse skupaj, če že zdaj kompliciraš... Pa s tem, ko sem reku, da si poporavi modrcek. .sem mislil, da ga daj do konca dol.. Jao.. a ti si pa mislila, da bi ga mogla dati gor?! IZGOVOR Vseeno pozabi, ker vidim, da nisi resen. Takoj si začel ostale vabit in jaz pač nisem za gužvo. Saj vem zdaj boš pa razpored delal in urnik za vsako posebej. Pa bog ve kaj pišeš ostalim po ZS...
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 12:38:58
|
|
|
|
G in T
|
Ko boš, če boš izvajal tole tvojo fantazijo, ne pozabi dati na glave čelado, in na zadnjico povšterček. Tako bo majn ježic padlo nate Mene bolj zanima, da ti ne boš na ježice položil svojo mega fantazijsko dekle. le kako bi cvilila in stokalaaa
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 13:11:48
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka mravljisce rdeck...kva pa na to pravs, aa O, hudo, srečkanosečka, upam, da ni kakšna kam zlezla in te popikala .
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 13:11:48
|
|
|
|
smrka
|
Joj tjazi teb je pa dolgcajt. Sej ce nedobis doma to... nerabis iskat drugje.. lepo si naberi tiste jezke, pa daj si jih pod rit ko bos sel ajat, pa ti bo fajn prijalo ko te bo zbadal neki... Zaka bi bla kera od tle neumna pa se za tebi na duso v fantaziji nabadala rit z jezki...
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 13:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ehh.. punce.. niste resne.. Samo se Radho pocakam.. ce bo ona za.. ce ne pa neham fantazirat o tem.. Bom sel rajs na mravljisce ali pa si trsko v rit porinem.. ali kako se to dela sreckanosecka?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:06:58
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Bom sel rajs na mravljisce ali pa si trsko v rit porinem.. Pa praviš, da je svet narejen preprosto
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
aaa T-jka, a znam
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:20:12
|
|
|
|
Taula
|
Bom sel rajs na mravljisce ali pa si trsko v rit porinem.. Zakaj samo trsko, vzemi vejo da boš vsaj kaj čutil
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok.-. Taula.. ti melahko s tem kijem nabijes.. pa bom ziher cutu..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: G in T Mene bolj zanima, da ti ne boš na ježice položil svojo mega fantazijsko dekle. le kako bi cvilila in stokalaaa Ja sej ravno v tem je fora.. da mora moja mega fantazijsko dekle imeti cim vec jezic pod sabo, predvsem pod ritko.. da fajn skace..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: G in T Mene bolj zanima, da ti ne boš na ježice položil svojo mega fantazijsko dekle. le kako bi cvilila in stokalaaa Ja sej ravno v tem je fora.. da mora moja mega fantazijsko dekle imeti cim vec jezic pod sabo, predvsem pod ritko.. da fajn skace.. Kaj hočeš povedat, da je tvoja ženika malo manj poskočna?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ne.. nocem to povedat.. ce bi hotu to povedat, pol bi to povedal.. se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy ne.. nocem to povedat.. ce bi hotu to povedat, pol bi to povedal.. se ti ne zdi? Ja oprosti, samo vprašam. Ne vem jaz kako deluje ta tvoj mega fantazijski um. Pač po logiki sem šla...
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:48:35
|
|
|
|
Taula
|
Ok.-. Taula.. ti melahko s tem kijem nabijes.. pa bom ziher cutu.. Sicer je za druge namene, vendar če je taka tvoja želja, ti jo bom pa izpolnila. A bova to delala na ježkih ali na mravljišču ali kje drugje? Da pripravim teren
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 14:53:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Nivess.. dej nehi zdej ovinkarit tolk.. Pod kater kostanj se bova spravla?
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Ok.-. Taula.. ti melahko s tem kijem nabijes.. pa bom ziher cutu.. Sicer je za druge namene, vendar če je taka tvoja želja, ti jo bom pa izpolnila. A bova to delala na ježkih ali na mravljišču ali kje drugje? Da pripravim teren Ce lahko izbiram.. pol pa pripravi cokoladni teren..
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:06:45
|
|
|
|
Taula
|
Ti si moški zame..sej imaš dober okus. Samo če bo tam čokolada..potem bom imela drugo delo
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:07:43
|
|
|
|
srki
|
Ce lahko izbiram.. pol pa pripravi cokoladni teren.. U, čokolada, to se pa že boljše sliši, obožujem čokolado, še rajši pa jo ližem tam, kjer je še slajša .
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Nivess.. dej nehi zdej ovinkarit tolk.. Pod kater kostanj se bova spravla? Kakšen kavalir. Vsaj to mi prepuščaš na izbiro a ne? Kaj sem ti pozabila povedat, da se za izpolnitev tvoje fantazije, more izpolnit najprej moja? Skratka, treba bo letet v New York, poiskat eno izmed najvišjih stolpnic, kjer je na vrhu dosti leda in snega...ja ženske smo precej drage Drugače pa takoj po vrnitvi iz New Yorka, predlagam kakšen kostanj pod Pohorjem
|
|
|
|
RE: Moja fantazija.. :)) 10.10.2006 15:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Taula Ok.-. Taula.. ti melahko s tem kijem nabijes.. pa bom ziher cutu.. Sicer je za druge namene, vendar če je taka tvoja želja, ti jo bom pa izpolnila. A bova to delala na ježkih ali na mravljišču ali kje drugje? Da pripravim teren Ce lahko izbiram.. pol pa pripravi cokoladni teren.. Čakaj, čakaj malo...pa ti se norca delaš iz mene? Pozabi kostanj, strogo profesionalen odnos zahtevam.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?