viv_ -> RE: Vrtec Janina Kranj (10.10.2006 9:58:55)
|
Bauka, moja hodi letos tretje leto v Janino in sem načeloma zadovoljna. Ga. Bečan in njena pomočnica ga. Jošt sta super vzgojiteljici. Bečanova mislim, da je zadnje leto letos, potem gre v pokoj in ima res veliiiiiiiiiiiiko izkušenj. Kar mi je bilo pri njej všeč mi je bilo to, da je (tudi pri uvajanju), vedno povedala po pravici kako in kaj - če so bile težave je povedala, če tamala ni sodelovala je povedala, pa tudi pohvalit je znala. Tako da [sm=smiley20.gif]. Meni je bilo všeč. Fajn mi je tudi to, da imajo jasli pokrito teraso, na katero je izhod direktno iz igralnice in so otroci vsak dan zunaj, če res ni prehudo slabo vreme. Lunca1, naši so lani poleti gostovali v vrtcu pri policiji in tamala še vedno reče"tukaj pa ni bilo fino", ko gremo mimo. Hiša ni narejena za vrtec, tako da je notr polno stopnic. Vrt je neprimerno slabši kot pri Janini, ki ima res velik, ograjen, zelen vrt. V Janini je tudi kuhinja, tako da dobijo vedno svežo hrano, drugod jo pa razvažajo - skratka, jaz priporočam Janino, sploh v primerjavi s Čiro Čaro.
|
|
|
|