RE: ne vem kaj naj si mislim (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Magi* -> RE: ne vem kaj naj si mislim (9.10.2006 11:50:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem pa postala (prej nikoli nisem bila) hudo ljubosumna in trmasta, kar je res najslabše...

ko si enkrat v vrtincu ljubosumja, slabe volje, negativne energije in tečnobe, je zelo težko ven. si pa TI edina oseba, ki te tega lahko reši.

bodoča -> RE: ne vem kaj naj si mislim (11.10.2006 18:16:30)

res zanimivo da ste vsi/vse tako svobodomiselne, me zanima če res vsi vi tako  pošilajte kartice pa sms in pa ali ste res 100% prepričani, da to vašega/vašo partnerja/ko ne moti?
jaz sem očitno pač za vas čudna, ker bi me to motilo tako kot moti anonimno, ki je začela to temo. Ok, da bivšega/bivšo pozdraviš če ga/jo kje vidiš, pa dobro če že pogovor nanese na to osebo tud ni nič posebnega. ampak, da pa bi jaz bivšemu ali moj dragi bivši pošiljal sms/kartice za razne priložnosti, mi je pa total odštekano. Pa ni važno kdo vse je podpisan na tem voščilu.
zakaj hudiča bi moral nekomu, če z njim celo leto ne govoriš, voščit za roj. dan, novo leto, pisat z morja,...???

tehnofil -> RE: ne vem kaj naj si mislim (16.10.2006 16:13:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
On noče prekinit stikov z bivšo, s tem mislim pošiljanje sms

Jaz mislim pa na splošno. On jo ima še vedno nekje v rezervi. Sploh če mu je pomebnejši stik z njo kot tvoje počutje. Torej bolj je vprašanje, kaj pomeniš ti njemu?

mika -> RE: ne vem kaj naj si mislim (16.10.2006 16:37:20)

jaz sem očitno pač za vas čudna, ker bi me to motilo tako kot moti anonimno, ki je začela to temo. Ok, da bivšega/bivšo pozdraviš če ga/jo kje vidiš, pa dobro če že pogovor nanese na to osebo tud ni nič posebnega. ampak, da pa bi jaz bivšemu ali moj dragi bivši pošiljal sms/kartice za razne priložnosti, mi je pa total odštekano. Pa ni važno kdo vse je podpisan na tem voščilu

očitno sem tudi jaz čudna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]