Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 9.10.2006 18:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. ocitno imajo ze v imenu predispozicije jap
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 9.10.2006 19:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jst tud poznam eno tako Gogo! Naključje hm ne vem kje dela vem pa kje je študirala ker je bla moja sošolka Kaj pa je po izobrazbi ta tvoja Goga? No sej vem da ni doštudirala tko da ma verjetno še zmeri sredno šolo Naključje? Mogoče pa ne-da vidimo: studio moderna-ti je kaj znano?
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 9.10.2006 19:13:16
|
|
|
|
Primoza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Primoza, vikam jo. Zakaj? Potem sklepam, da imate z njo strogo poslovne odnose pri katerih se človek težko zaplete v kaj več kot tehnično izmenjavo - če tako seveda hoče. V primeru da ne ceni vašega (marljivega?) dela jo lahko zatožite sindikatu. Aja, a ste na RR v delovnem času? Ker če to počete večkrat bi tudi jaz postal vaš zoprni šef.
< Sporočilo je popravil primoza -- 9.10.2006 19:27:31 >
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 9.10.2006 19:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kako naj JAZ to čimbolj skulirano prenašam? Drži se svojega posla. Namesto da sprašuješ, kako shajati z njo, se vprašaj, kaj naredit, da boš prišla od tu. Najlažje ne misliš na njo, če misliš na delo. Pa na dobro malco . Če nimaš nič za mislit, si poj .
< Sporočilo je popravil Mič -- 9.10.2006 19:23:48 >
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 9.10.2006 22:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: primoza V primeru da ne ceni vašega (marljivega?) dela jo lahko zatožite sindikatu. - Od nikogar ne ceni truda, ker je sama itak superior truda. Pri plači nagrajene so pa redke izjeme - ritoliznice - Tožarjenje... pa saj nismo več v socializmu, no! Kam pa to pripelje Aja, a ste na RR v delovnem času? Ker če to počete večkrat bi tudi jaz postal vaš zoprni šef. - Na internetu "visim" doma, za odklop. V službi sem preveč okupirana.
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 5:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Jst tud poznam eno tako Gogo! Naključje hm ne vem kje dela vem pa kje je študirala ker je bla moja sošolka Kaj pa je po izobrazbi ta tvoja Goga? No sej vem da ni doštudirala tko da ma verjetno še zmeri sredno šolo Naključje? Mogoče pa ne-da vidimo: studio moderna-ti je kaj znano? mislim, da je hodila na pometno, ki je ni dokončala. Pol je pa za tajnico izpite delala. je pa iz zagorja.
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 7:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela tako SNB šefico. Se mi ni dalo ubadat z njo in sem zamenjala službo. Tisti, ki so ostali, so danes kot zombiji - ne moreš verjet kako jih je zamorila... Je pa res, da če bi hoteli, bi lahko odšli - tako kot sem jaz... Po sistemu "ta pameten odneha". Me pa zanima, če obstaja ta tudi SND - sindorm nepo dedca? Kot tukaj vidim, so v glavnem ženske tiste, ki so nemogoče...
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 13:32:13
|
|
|
|
natalia
|
kupi ji dildo in nastavi v torbico.
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 15:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natalia kupi ji dildo in nastavi v torbico. Kaj pa je to
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 18:11:40
|
|
|
|
natalia
|
nekaj zelo koristnega...
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 19:39:34
|
|
|
|
mateja 32
|
Pri nas smo imeli podobno šefico. Sama sreča, da ni bila moja. Ko je bila slabe volje, so se vsi njeni podrejeni grdo držali . Ko je bila dobre volje, so se vsi režali kot krote, da se je slišalo po celi firmi. Povej ji na samem, kar ji gre. Potem boš videla. Ali te bo cenila, ali pa si boš morala poiskati drugo službo. Obstaja še varianta, da ostane tako , kot je. Povem ti pa, da je prej omenjena šefica pri nas šla v penzijo. Dve njeni podrejeni sodelavki sedaj poskušata njen način peljati naprej, vendar jima ne uspeva preveč.
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 19:56:22
|
|
|
|
Primoza
|
Potem jo zatožite sindikatu.
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 20:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem jo zatožite sindikatu IN kaj bo potem?
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 20:06:48
|
|
|
|
ZARA
|
grupno zaslišanje
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 10.10.2006 20:14:59
|
|
|
|
Anonimen
|
grupno zaslišanje Itak
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 11.10.2006 22:01:08
|
|
|
|
Primoza
|
Sindikat se žali vodstvu, vostvo teži nazaj pri spodnjih šefih. Sindikat ima tudi pravno službo. Opravljanje na delovnem mestu je hujša kršitev delovnega razmerja pri precej kolektivnih pogodbah.
|
|
|
|
RE: Kaj je s to žensko? 12.10.2006 20:28:21
|
|
|
|
rr.mm.dd
|
tole s sindikatom verjetno ni tako enostavno, ker gredo stavki po firmi od ust do ust, vmes pa se še obračajo... Moj predlog (iz izkušenj, le te pa sem nabirala več let...) - najprej poskrbi, da te šefica ne bo obremenjevala... če je smotka, naj bo, ti poskusi vse preslišati in se ne mešati v opravljanje, poskusi si najti krog ljudi in ji "pobegnite" stran od opravljanja... predvsem pa si določi tretje križišče od službe proti domu in od tistega semaforja naprej NE RAZMIŠLJAJ VEČ O NJEJ IN O SLUŽBI!! Jaz sem kasneje menjala službo, tistega semaforja pa ne bom pozabila - pomoje nikoli! Glede imena GOGA pa - dajte to objavit v "čvekanju v pričakovanju" za vse, ki smo pravkar izvedele, da si lahko izberemo imena, saj nekdo raste v nas....
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?