9-mesecnik in CVILJENJE(!) (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


maliva -> 9-mesecnik in CVILJENJE(!) (7.10.2006 21:30:26)

Najin otrocek je zacel pred kaksnimi tremi dnevi za vsako malenkost, ki mu ne pase, cviliti. napne vse sile, postane rdec v obraz in stisne pesice... taksni predirni kriki gredo res skoz usesa in najhuje je na sprehodu v vozicku, ko se vsi ozirajo in jih zanima, le kaj mu mama pocne, da tako cvili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] prenehal je z jokom, vsako stvar sporoci na ta nacin..  tud ponoci se zbudi s cviljenjem. je to odraz trme ali normalen pojav - kaksne so vase izkusnje?
lp!




Disney -> RE: 9-mesecnik in CVILJENJE(!) (7.10.2006 23:01:33)

Pri nas je bilo isto,če mu kaj ni pasalo,je začel cvilit.Tudi zunaj je cvilil,ko se je naveličal sedet v vozičku.Sedaj je star 10 mesecev in moram rečt,da je veliko bolje.Še se zgodi,da kdaj pa kdaj začne,sam kmalu preneha.Ko je doma to počel sem ga pa kar pustila,pa je kmalu videl da ni učinka in nehal.Zunaj pa ni bilo druge,kot ga ven vzet...saj so vsi gledali kot,da ga koljem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] .




natalia -> RE: 9-mesecnik in CVILJENJE(!) (8.10.2006 15:10:00)

evo, naša je ista, s tem, da jo jaz, če vidim da sitnari brez razloga preprosto ignoriram in kmalu jo mine. včasih se tako napihne, da je rdeča kot rak, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] mali!




Stran: [1]