Pikabu -> RE: Oktober 2006 (23.6.2007 22:13:20)
|
Da se še jaz malo na hitro oglasim. Sem bolj lene sorte in se mi nič ne da. Kaj je zdaj to? A ne bomo nič dela naredile našim dopustnicam? Ne bodo imele nič branja? Pri nas ni bilo nič posebnega. Na piknik nismo šli zaradi vremena, pa tudi ati je šel z Emo nekaj kontrolirat v službo in sta prepozno domov prišla, da bi šli tja, ker je imel ati zvečer še nastop. Ema pa ni nič spala in je zdaj zvečer zaspala kar na tleh, v svoji sobi. Sploh ni oblečena v pižamo, nič umita. Sem jo mislila vsaj preobleči, ko sem jo prestavljala v posteljo, pa se je samo uelgla in spala naprej, pa sem jo kar pustila. Maks pa tudi že en lep čas spi. Postaja pa to naše uspavanje vse težje, ker Maks kar naprej vstaja v posteljici, zelo težko se umiri in ga moram čohati in božati, da se umiri, pa sem se zdaj odločila, da tega ne bom počela. Ga položim v posteljo in grem ven. Ko se dvigne, grem nazaj, ga samo položim in ven in to ponavljam, ko je dovolj utrujen, ga zmanjka. Se bom kar tega držala, ker to res nikamor ne vodi, da ga bom zdaj začela tako uspavati, če že skoraj od začetka lepo sam zaspi. Zdaj pa pe malo bluzim tukaj. Saj počasi se bom odpravila spat.
|
|
|
|