muki1
|
Maxica, pa saj to ni nič resnega, noooo, to je tako malo za kratkočasenje, dokler Max in Neža ne bosta imela izpitov za avto, da se bosta lahko obiskovala, pa da vam firma zalaufa . Tvoja fantka sta pa űber gibčna...Iva še vedno leži in sedi. Se nekaj opira na noge, ampak ne sama, ko se kuja naredi trde noge Drugače pa smo danes bili doma, smo izpustili sobotno kofetkanje, ki se potem rado zavleče.... smo dolgo spali, spili kavo doma, se igrali volka in sedem kozličkov ( jaz sem bila volk, Neža pa sedem kozličkov ). Potem smo kuhali, čisto simpl kosilo, Iva je jedla pire iz cvetače, ohrovta in krompirja z malo masla, jaz in Neža samo krompirjev pire ati pa testenine z vrečke, ker ne mara pireja ( kot tudi ostalih 90% hrane ne,ki jih jedo normalni ljudje ). Zdaj spet kava po kosilu in sama sebe nekaj nategujem, pa zavlačujem, ker je tudi pri nas napočil čas za likanje. Zvečer pa spet gremo ..... danes imajo lutke, pa Davor Radolfi in Ritmo loco, pa Zaklonišče prepeva...pa en kup prijateljčkov bomo spet srečali...oh, jaz to tak uživam Kar se pa tiče predstave Rdečih noskov, sva včeraj šli z Nežo in bili obe razočarani, saj ni bilo Mike Make . Predstavo so odlično izpeljali njeni sodelavci, je bilo vse super, otroci in starši navdušeni, ampak jaz sem vseeno imela malo dolg nos.... Sicer je pisalo v napovedniku, da pridejo Rdeči noski in jaz sem takoj mislila, da bo to Mika Maka . To je to.... za nazaj kaj prida nisem brala. *Lina*, to z NY, je totalno super. Kaj pa dela mož..predvidevam, da vas je njegova služba popeljala do tja? No, blog sva oba z mojim možekom prelčetela, saj bi si oba rada enkrat v živo ogledala veliko jabolko . Upam, da mi bo to uspelo, glede na to, kako sva oba močna samo pri načrtovanjih, pri izvedbah pa pušimo, sem skoraj malo v dvomih Uživajte
< Sporočilo je popravil muki1 -- 23.6.2007 14:53:12 >