Pikabu -> RE: Oktober 2006 (13.6.2007 14:20:40)
|
Vava in Lukec: super, da je za vami in da je operacija uspešno mimo. Držimo pesti še naprej, da se bo tudi čez mesece izkazalo tako. Itak ne dopuščamo, da bi bilo kako drugače. Držte se še naprej. [sm=smiley20.gif] Pri nas je noro. Jaz sem dokazano tečna, če Maks hoče zjutraj ob šestih vstatih. Zbudi se itak vsak dan tako, samo včasih mi uspe, da se zaigra v postelji vsaj do pol sedmih, če ne dlje, če pa hoče takoj vstati, sem pa jaz cel dan tečna. In tak dan je danes. Penim pa res za vsako najmanjšo stvar in grem sama sebi na živce. [sm=hudicek1.gif] Naš Maks pa tudi postaja vse večja.... Ne bom rekla kaj. Naenkrat je problem zaspati sam. On skoraj od začetka zaspi sam v svoji psotelji. Od kar pa zna vstati, bi on samo vstajal. Pa je zaspan tako, da komaj gleda, pa še nekje potegne tisti mali kanček moči in vstane in potem skače. Zdaj se že pol ure matrava. On vstane, ga grem položit nazaj, se mi reži, se že takoj obrača, grem ven, pa je on že na nogah. Noro tole postaja. [sm=smiley13.gif] Na srečo je v vozku še v redu in ne vstaja, upam, da tega tudi ne ugotovi, da se da, ker bo hujši, kot je bila Ema. Ne da se mi kaj dosi pisati. Ga grem še enkrat dati ležat, mogoče mi zdaj uspe. [sm=zmeden.gif] Potem moram pa malo pospraviti.
|
|
|
|