Pikabu -> RE: Oktober 2006 (7.6.2007 22:08:46)
|
Se opravičujem, ker mi ne bo zneslo vsega komentirat. Moci, me veseli, da si bolje. V takih trenutkih pomisli na kaj lepega, pomisli, kaj vse imaš, namesto da razmišljaš, kaj vse je narobe, pa je takoj lažje. Zate: [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Evik, res lepo napisano. Hvala ti. [sm=9nebesa.gif] Maxica, saj sama tudi nisem pomislila, da bis e lahko kaj zlepilo, dokler ni altati napisala. Čeprav tudi jaz mislim, da se verjetno res to ne bi zgodilo, sem vzela ven, da sem pogledala, kaj je bilo, pa ni bilo nič lepljivo več. Me je pa vseeno vse bolj strah tega, kako vse nosi v usta in kaj vse bo še pojedel. [sm=zmeden.gif] Frrr, upam, da so samo zobki. Mislim na vas. [sm=rozica.gif] Postavljanje na noge: kot sem že pisala, naš se sam dvigne, ampak se ne more obdržati. Kaj lahko naredim? Mu dajem po tleh mehke stvari, da ne bo na trdo padel? Danes je dvakrat res tako padel po tleh, da je mene zabolela glava, pa kako je zaropotalo.... Se mu je pa čisto odtrgalo s tem plazenjem. Smo bili zdaj na obisku pri sestrični in je šibal sem in tja, da sem ga komaj dohajala.
|
|
|
|