Maxica
|
Dobro jutro. Moji otroci očitno ne potrebujejo več spanca spljoh, tako da eni s(m)o zaspali ob 23h, pa s(m)o bili ob 7h že pokonci. Morda se bom v naslednjem življenju vendarle lahko kaj naspala. Počutim se kot zombi. Me je ravno zadnjič moževa stara mama vprašala, če sem kaj bolna, ker imam take oči, pa smo ugotovili, da je to verjetno neprespanost. Mi smo imeli včeraj sralni dan. Joj, kako se jaz razveselim Lanovega drekeca pekeca. Sem bila že cel dan čisto zamorjena, ker že ene tri dni spet ni kakal, edino enkrat je vmes en tak malo večji in trši bobek. Aha, sem rekla, očitno sploh nima kaj kakati, revež prestradan. Včeraj ga pa nafilam najprej s suhimi marelicami in slivami (no, ene dve žlički je menda res pojedel ), nato sem mu dala hippov sok iz sliv, pa še sladke kamilice sem mu skuhala. In res se je najprej spet bolj trdo pokakal, je prav zajokal, ko se je, revež moj mali. Ga grem previti, v tistem pa - hop, se še enkrat pokaka, takrat pa orng orng klobaso naredi. In ga previjam, se pa še enkrat bolj tekoče. Uf, sem bila res vesela. Sem šla kar moža poklical, da je prišel pogledat njegov kakec. Se opravičujem, ker tako živo opisujem kakce našega Lana, samo tiste, ki imate bolj zaprte otroke, boste že razumele. Komaj čakam jutrišnjega dne, da se srečamo. Dajmo se danes še enkrat pofočkat, kdo vse pride. Moci, upam, da sta boljše. Jaz bi jo peljala pokazat, sploh če se ti zdi, da se kaj takega še ni dogajalo pri vama. Raje brezveze, kot da ne greš, pa je kaj. A je možno povezano kaj z alergijami? Pikabu, se ti oglasim kaj tekom dneva. Čestitke Clody in Nejcu ter Mamica99 in Lucija za šest zvezdic.