|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  535 536 [537] 538 539   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
18.4.2007 8:18:28   
moci
altati, pojma nimam. sm toko žavostna user posted image
bruha ne kot veliki, samo veliko več kot ponavadi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13401
18.4.2007 8:21:24   
altati
moci, kaj pa jesta?
je mogoče vzrok kakšna hrana?
daj, malo napiši, kaj ji daješ jest!
jaz bi jo peljala k zdravniku na tvojem mestu.
mogoče naredijo kakšen UZ želodčka....

pa ne bit žalostna, no....saj bo Zoja bolje, boš videlauser posted image user posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13402
18.4.2007 8:21:45   
Pikabu
Samo zaželim dobro jutro in lep dan.

Maks že kliče.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13403
18.4.2007 8:23:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Samo zaželim dobro jutro in lep dan.

Enako tudi tebi Pikabu!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13404
18.4.2007 8:32:17   
moci
midve res zelooo počasi in previdno uvajava. zjutraj kuhano sadje (včeraj prvič malo naribanega jabolka in bananeuser posted image ), opoldne zelenjavo, zvečer milupino riževo kašico.
od sadja pozna samo jabolko, hruško, banano in suho slivo.
od zelenjave pa: korenje, krompir, kolerabo, bučke, cvetačo, brokoli.
vse sva uvajali po 3 dni.
dajem ji še ad3, fenistil in železo, ki ga mešam s frutkom (sokom), ker je treba dajat s c vitaminomuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13405
18.4.2007 8:35:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

dajem ji še ad3, fenistil in železo, ki ga mešam s frutkom (sokom), ker je treba dajat s c vitaminomuser posted image

mogoče je pa krivo železo s frutkomuser posted image
men osebno je po železu ful slabo in mi gre na bruhanje pa še prebavo mi totalno zablokira.....
daj pokliči vsaj zdravnico in se posvetuj!
boš ful mirnejša!
pa poročaj, ok?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13406
18.4.2007 8:35:52   
Maxica
Dobro jutro. Moji otroci očitno ne potrebujejo več spanca spljoh, tako da eni s(m)o zaspali ob 23h, pa s(m)o bili ob 7h že pokonci. Morda se bom v naslednjem življenju vendarle lahko kaj naspala. Počutim se kot zombi. Me je ravno zadnjič moževa stara mama vprašala, če sem kaj bolna, ker imam take oči, pa smo ugotovili, da je to verjetno neprespanost.user posted image
Mi smo imeli včeraj sralni dan. Joj, kako se jaz razveselim Lanovega drekeca pekeca. Sem bila že cel dan čisto zamorjena, ker že ene tri dni spet ni kakal, edino enkrat je vmes en tak malo večji in trši bobek. Aha, sem rekla, očitno sploh nima kaj kakati, revež prestradan.user posted image Včeraj ga pa nafilam najprej s suhimi marelicami in slivami (no, ene dve žlički je menda res pojedeluser posted image ), nato sem mu dala hippov sok iz sliv, pa še sladke kamilice sem mu skuhala. In res se je najprej spet bolj trdo pokakal, je prav zajokal, ko se je, revež moj mali. Ga grem previti, v tistem pa - hop, se še enkrat pokaka, takrat pa orng orng klobaso naredi.user posted image  In ga previjam, se pa še enkrat bolj tekoče.user posted image  Uf, sem bila res vesela. Sem šla kar moža poklical, da je prišel pogledat njegov kakec.user posted image user posted image
Se opravičujem, ker tako živo opisujem kakce našega Lana, samo tiste, ki imate bolj zaprte otroke, boste že razumele.user posted image
Komaj čakam jutrišnjega dne, da se srečamo. Dajmo se danes še enkrat pofočkat, kdo vse pride.user posted image
Moci, upam, da sta boljše. Jaz bi jo peljala pokazat, sploh če se ti zdi, da se kaj takega še ni dogajalo pri vama. Raje brezveze, kot da ne greš, pa je kaj. A je možno povezano kaj z alergijami?user posted image
Pikabu, se ti oglasim kaj tekom dneva.user posted image user posted image user posted image
Čestitke Clody in Nejcu ter Mamica99 in Lucija za šest zvezdic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13407
18.4.2007 8:37:15   
Maxica
Na jutrišnje srečanje 19.4.2007 ob 11h v ZOO pridemo:(pofočkajte se dalje)user posted image
1. Maxica z Maxom in Lanomuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13408
18.4.2007 8:37:52   
Maxica
Lu, kako ste vi?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13409
18.4.2007 8:39:17   
altati
Maxica-niti omenila me nisiuser posted image

pa čestitke za drekec pekec. Te popolnoma razumem (moja Tara je bila kot tvoj Lan, samo rr-ja nisem imela, da bi komu potožilauser posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13410
18.4.2007 8:40:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Na jutrišnje srečanje 19.4.2007 ob 11h v ZOO pridemo:(pofočkajte se dalje)user posted image
2. Altati z Jašem

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13411
18.4.2007 8:40:47   
moci

2. moci z zojo katarino

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13412
18.4.2007 8:41:39   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

2. Altati z Jašem
3. moci z zojo katarino

zdej se pa ne urivatuser posted image

kličem p

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13413
18.4.2007 8:47:55   
Maxica
O Altati moja dragauser posted image , se opravičujem. Sem ti že enkrat napisala, da boš morala mal več jamrati, sicer ti nimam kaj napisati.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13414
18.4.2007 8:51:47   
altati

O Altati moja dragauser posted image , se opravičujem. Sem ti že enkrat napisala, da boš morala mal več jamrati, sicer ti nimam kaj napisati.user posted image

ljubica, vračamuser posted image , si me pač včeraj razvajala in danes pričakujem enako obravnavo. se hitro razvadimuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13415
18.4.2007 8:59:37   
moci
maxica, čestitke za drekec. pridi še k nam, smo v ponedeljek zadnjič to čudo videli, zdaj pa samo še prdce poslušamo

P dela popoldne, takrat bomo pa v laškem. klicala patronažno, pravi, da če pije čaj in je mleko naj še počakam, pa jutri peljem če ne bo bolje. lahko so težave tudi zaradi bombardiranja s farmacijo dopoldne (fenisti, ad3, železouser posted image vse ji dam zjutraj, da je ne bi zvijalo ponoči.)grozna mama.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13416
18.4.2007 9:01:10   
Lu

2. Altati z Jašem
3. moci z zojo katarino
4. Lu z Majo in Tianom

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13417
18.4.2007 9:09:20   
Lu
Jutro!

Pri nas minila noč mirno. Mali nima več vročine. Očitno bodo res zobki. Ga ni še na vidiku. V glavnem jutri pridemo. Se že veselim, da vas končno spoznam.user posted image user posted image

moci a si probala janež prekuhat in ga dat Zoji? Po 2 žličkah tekočine ti garantiram, da jo odpre. Je čisto naravna, nedolžna zadeva.

altati saj jaz tudi to jem oz. sem prej jedla več kot zdaj pa malemu ne pride pod kožouser posted image user posted image user posted image Zato je tak tini biniuser posted image

Je pa včeraj tehtnica pokazala 1 kg več user posted image user posted image user posted image Samo sladkarije dam preč pa bom prišla zelo hitro na prvotno težo. Vam povem. Ampak kaj ko pride dan, ko mi brez sladkorčkev še živeti ni user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa malo pospravit. Moj mož pravi, da bomo najeli nekoga, če bo šlo tako naprej in še boji se kaj bo, ko bom šla v službo user posted image

No tako. Glede jutrišnjega srečanja pa še ne vem z katerim avtom pridemo, ker sem brez user posted image Mogoče bo od babi Twingičuser posted image Ne vem kako se bom navadila na drugo znamko user posted image . No, ampak samo da pridemo, a ne punce.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še čestitke clody in nejcu in mamici99 in Lucijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13418
18.4.2007 9:12:33   
Lu
Punce z starejšimi otroki a je vašim kaj nerodno? Maji je full. Ampak samo 5 minut potem pa preseneti. Pomojem, kolikor jo poznam, bo vse vaše pokomandirala jutri. Sploh ne vem po kom se je vzela. Mi je včasih kar nerodno, ker se tako obnaša.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13419
18.4.2007 9:16:14   
Lu
Vam nisem povedala, kaj mi je včeraj sestra v ZD rekla glede GH in našega suhca. Da naj mu kar začnem dajat malo kisle smetane, da naj na maslu ali pa olivnem olju prepražim npr. krompir. Pa da lahko začneva z jogurti, skutkami. Jaz sem imela pa taaaaaaakkeeeeeee oči. Kao redilno hrano naj mu dajemuser posted image Sam men se zdi še mal prehmal, no ne vem.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13420
18.4.2007 9:19:49   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Mi je včasih kar nerodno, ker se tako obnaša.user posted image

Smo na istem. Zaradi tega resno razmišljam, če sploh ne bi prišli ali pa da jo dam nekam v varstvo, samo se mi ne razlaga, da grem tako daleč z avtom, ker bo spet cela panika. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13421
18.4.2007 9:29:42   
moci
čestitke nejc in clody user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13422
18.4.2007 9:30:33   
moci
a gre katera na rr piknik?
lu, kdaj bo oktoberski rr piknik?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13423
18.4.2007 9:31:28   
nanica
Na jutrišnje srečanje 19.4.2007 ob 11h v ZOO pridemo:(pofočkajte se dalje)
1. Maxica z Maxom in Lanom
2. Altati z Jašem
3. moci z zojo katarino
4. Lu z Majo in Tianom

5. nanica z Blažem
6. *anč* s Tristanom

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13424
18.4.2007 9:33:13   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Mi je včasih kar nerodno, ker se tako obnaša.user posted image

Smo na istem. Zaradi tega resno razmišljam, če sploh ne bi prišli ali pa da jo dam nekam v varstvo, samo se mi ne razlaga, da grem tako daleč z avtom, ker bo spet cela panika. user posted image

Oh nehajta se apriori že sekirat. Morda bo pa vse v redu. Jaz raje ne razmišljam. Sicer je v podobnih primerih pri nas Max kar za pohvalit, se me bolj drži kot klop, kot da bi zganjal kakšne neumnosti, ampak bog ve, kaj bo jutri, glede na to, da ima tokratni mlaj kar precejšnji vpliv nanj.. Ampak raje ne razmišljam, sicer bi tudi jaz kar doma ostala. Vse bo v redu. Nekam se bomo dale, da jih bomo imele na očeh skoz, pa bo. Pa vsak bo dobil en velik balon, če bodo pridni in bo stvar rešena.user posted image  Haha, kva sem cool. Prav sama sebe sem prepričala.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  535 536 [537] 538 539   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  535 536 [537] 538 539   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.