|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  396 397 [398] 399 400   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.3.2007 7:44:53   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
Se mi je zdelo, da so našo sebato brali in so rekli, babe zdaj je pa dost, spat pejteuser posted image user posted image

A veš, da sem jaz isto razmišljala. user posted image Sem že gruntala ,s čim smo se jim tako zamerile, da so zaradi nas kar cel portal ukinili. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9926
22.3.2007 7:45:46   
altati
poglejte kako smo popularne:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1401221

(pojdite do konca, do zadnjega linka...)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9927
22.3.2007 7:46:20   
Pikabu
Altati, a nas kje opravljajo? user posted image

Maksa sem preoblekla, zdaj sem šla po Emina oblačila, pa moram hitro pogledati, kaj ste vmes načvekale, zdaj pa letim še Emo urihtat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9928
22.3.2007 7:46:31   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gaya-zakaj pa ti na čvek ne daš link-a, da punce vidijo, da nas zdaj že linkajo po RR-juuser posted image ...madonca smo ratale pomembneuser posted image !!!
daj pripopaj link, da vidijo, kdo smo 'povprečne uporabnice RR-ja'!!!!

ne bom, ker ne mislim mešat dreka, ga mam v privat lajfu z eno čavso dost user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9929
22.3.2007 7:47:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Gaya-zakaj pa ti na čvek ne daš link-a, da punce vidijo, da nas zdaj že linkajo po RR-juuser posted image ...madonca smo ratale pomembneuser posted image !!!

ne bom, ker ne mislim mešat dreka, ga mam v privat lajfu z eno čavso dost user posted image

Gayči-vzemi to kot kompliment in ne mešanje drekauser posted image , ok?????
When can I see you next?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9930
22.3.2007 7:50:25   
gaya

Gayči-vzemi to kot kompliment in ne mešanje drekauser posted image , ok?????
When can I see you next?

Sem ponosna da sem lahko povprečna user posted image , jebi ga, kaj bi bilo če bi vsi hotli bit nadpovprečniuser posted image .

Upam, da se drug tedn tolk porihtamo v naši familiji, da pideva do Kranjauser posted image , še boljš bi pa blo, da sonček stopi sneg in se dobimo na Bleduuser posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9931
22.3.2007 7:53:29   
altati

Sem ponosna da sem lahko povprečna user posted image , jebi ga, kaj bi bilo če bi vsi hotli bit nadpovprečniuser posted image .

No vidiš, že razmišljaš pozitivno. az tudi tako razmišljam, ker načeloma me vedno uvrščajo ven iz povprečja (včasih navzdol, včasih navzgoruser posted image ) in sem ful, ful, ful vesela, da sem enkrat v povprečju!!!! Čeprav, če smo me povprečne čvekeuser posted image , je tukaj na RR-ju večina hudoooooo pod povprečjem, se vam ne zdiuser posted image user posted image ????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9932
22.3.2007 7:57:18   
gaya

Plus tega mi pa ni všeč, da je naša tema kar naenkrat ratala kot dnevni časopis, greš brat une oktobrke zjutraj ob kofetuuser posted image  al nej to tud zdaj jemljem kot komplimentuser posted image , lahk bi kera k tko bere vsaj kakšen nasvet dala, k mamo mnogo vprašanjuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9933
22.3.2007 7:59:49   
altati

Plus tega mi pa ni všeč, da je naša tema kar naenkrat ratala kot dnevni časopis, greš brat une oktobrke zjutraj ob kofetuuser posted image  al nej to tud zdaj jemljem kot komplimentuser posted image , lahk bi kera k tko bere vsaj kakšen nasvet dala, k mamo mnogo vprašanjuser posted image

Gajči-zopet glej na to tako: smo zanimive, vemo več od ostalih in se hodijo k nam izobraževatuser posted image  in zabavatuser posted image !!!
WELCOME EVERYBODYuser posted image !!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9934
22.3.2007 8:00:31   
gaya

Gajči-zopet glej na to tako: smo zanimive, vemo več od ostalih in se hodijo k nam izobraževatuser posted image  in zabavatuser posted image !!!
WELCOME EVERYBODYuser posted image !!!!

user posted image  ok bom

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9935
22.3.2007 8:01:23   
altati
muki1-dobro jutro? Je Iva sita, ali je lačna, ker je možek vse pojedel????user posted image  Nežo si podojila pred odhodom v vrtec????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9936
22.3.2007 8:10:11   
muki1
Dobro jutro...kaj se grebete za 400?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9937
22.3.2007 8:11:39   
Arabela
Dobro jutro "povprečne uporabnice"!
Ampak jaz skoraj mislim da glih nismo povprečne, bolj nadvpovprečne, ker tu je čvekanja za celo RR!!!user posted image user posted image user posted image

Mi je uspelo brati vaše čveke večerne... sem se pošteno nasmejala...
Tudi jaz gledala včeraj oddajo, sem zraven dojila, pa mi je bilo kar malce čudno...
Sem se pa malce zamislila... Le kako bo nam uspelo se odvadit dojenja user posted image .... Ker naša mala zaspi le na joškici, drugače sploh več noče.. Meni sta se dvojčka v odddaji tako tako smilila, da mi je šlo kar na jok...
Ampak bomo problem rešili ko bomo prišli do njega, a ne?

PRi nas je lep sončen dan in midve bova danes končno šli ven... komaj čakam..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9938
22.3.2007 8:13:13   
muki1
Vi niste normalne, sem mislila včeraj, da je RR crknu, pa takoj na sms Maxici, v istem trenutku že @lina na messenger.... babe, tak smo odvisne, da se nam kar rula....je pa bila res čudna situacija, to včeraj. Se človek kar zamisli. Smo čvekale vsevprek kot v gostilni, jaz  dejansko čutim skoraj fizičično prisotnost, ko se taka debata razvije user posted image , potem pa mrk...kaj si ti nor.

Moža pa nisem mogla podojiti. Ma preveč zabasan nos in diha skozi usta user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9939
22.3.2007 8:15:37   
Pikabu
A joj, punce, jaz sploh ne morem iti, tako se smejim tukaj zraven. user posted image user posted image user posted image Pa očitno boste res brez mene šle na 400. Kaj pa če nas zbrišejo, ko se takole gremo? user posted image Se mi zdi, da nas zdaj že višja inštanca bere.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9940
22.3.2007 8:16:27   
muki1
Pikabu, čuvaj se. Za herpes vem edino na ustnici, pa je že to dovolj grozno. Moj mož ga je imel enkrat na hrbtu in je bil čisto skomiran dva dni, sem ga v nedeljo popoldne peljala k dežurnemu zdravniku, ker je imel tako visoko vročino, da je skoraj skup zlezel.....

Mis, sem ravno včeraj hotela komentirati tvojo pogumno malo pikico in tebe, pa je vrglo ven RR. Držita se punčki, res so mi kar solze prišle na oči, ko sem bvidela slikico od Tine. Ti pa si hrabra. Tako je tudi treba user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9941
22.3.2007 8:16:34   
Pikabu
Gaya, kako je z bambino Gajo? Je kaj bolje? Flekci izginjajo?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9942
22.3.2007 8:17:27   
muki1
Pikabu, zakaj pa misliš, da nas višja inštanca bere?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9943
22.3.2007 8:18:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Vi niste normalne, sem mislila včeraj, da je RR crknu, pa takoj na sms Maxici, v istem trenutku že @lina na messenger.... babe, tak smo odvisne, da se nam kar rula....je pa bila res čudna situacija, to včeraj. Se človek kar zamisli. Smo čvekale vsevprek kot v gostilni, jaz  dejansko čutim skoraj fizičično prisotnost, ko se taka debata razvije user posted image , potem pa mrk...kaj si ti nor.
.

ej Muki1-a veš da jaz tudi! Imam že skoraj občutek da smo zunaj, v enem kafiču in veselo čvekamouser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9944
22.3.2007 8:18:58   
muki1
user posted image

TEHNO SNEŽAK.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9945
22.3.2007 8:19:45   
Arabela
Danes sem imela zjutraj namen peglat, pa sem zdaj vaše čveke prebirala....Pa ura bože pol devet? Mater teče čas tu gor... ampak običajno ko jaz tu gori skačem ni nobene.(no danes je izjema?).

Moja miška se je zbudila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9946
22.3.2007 8:20:34   
muki1
Ja Altati...in izza sosednjih miz nas poslušajo user posted image . Pa nič ne upajo rečt. AMPAK poslušajo pa user posted image .Redno.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9947
22.3.2007 8:22:28   
altati

Ja Altati...in izza sosednjih miz nas poslušajo user posted image . Pa nič ne upajo rečt. AMPAK poslušajo pa user posted image .Redno.

Vidim, ugotavljam.....res imajo sosednje mize VELIIIIKAAAA UŠESA!!!! saj se reveži še pogovarjat ne uspejo, ko takooo poslušajo!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9948
22.3.2007 8:22:47   
gaya

user posted image

TEHNO SNEŽAK.

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9949
22.3.2007 8:29:17   
muki1
user posted image

daj bejž mami, sam še mejle počekiram, pol pa lahko greš na RR se naprej menit.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  396 397 [398] 399 400   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  396 397 [398] 399 400   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?