Kaj jim dajete (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Prehrana otrok

Sporočilo

Pingvinčica -> Kaj jim dajete (7.10.2006 8:31:59)

jest, kadar imajo drisko, pa za pit? Tia ima drisko že kak teden vmes je boljš, pa spet slabše. Bile smo pri zdravniku, vročine nima, kri voda ok. Ne vem mogoče je samo od zobkov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]? Kaj ji naj dam še za jest in pit?

eva1 -> RE: Kaj jim dajete (7.10.2006 8:37:36)

Moj je imel pri zobkih 2 tedna kar hudo drisko-pazila sem predvsem na to, da ni jedel sadja in zelejnjeve,razen tiste ki zapira,pil je sokove, ker drugega itak noče! nO UBISTVU SEM SE PO 14 DNEH ODLOČILA, DA MU DAM LINEX(uf sorry za pisavo), in je po 2 dneh bilo ok!

Marogica -> RE: Kaj jim dajete (7.10.2006 8:42:22)

Skuhaj ji borovničev čaj(brez vsega) in naj to pije, namesto vode, sokovov..., je naj banane in pa probiotični jogurt. Če pato ne pomaga, ji daj Linex kapsule v tekočino.

Je pa možno, da je od zobkov, ponavadi spremlja rast zbokov tudi vročina(vsaj pri našemu je bilo tako).

Če pa bi se to dalj časa ponavljajo, pa obiščite pediatra, lahko je vzrok kje drugje(npr. alergija na mleko) ali pa kaj drugega.

Antigona -> RE: Kaj jim dajete (7.10.2006 11:01:16)

Mi smo imeli sdajle drisko in pediater je rekel, da ne sme jesti nič mlečnega, nič sladkega in nič mastnega. Je lahko torej sadje ki zapira (banana, naribano postano jabolko - se pravi že rjavo), zelenjavne juhice, bobi palčke, albert kekse. Za pit pa nesladkan borovničev čaj (iz suhih borovnic)...

honey -> RE: Kaj jim dajete (13.10.2006 7:36:11)

Tia2005, upam, da je driska že minila, ampak vseeno ti bom napisala svojo izkušnjo. Naš mali je imel približno 1 mesec nazaj drisko, dala sem mu Linex, ni pomagal, čez kakšne 3 dni sva šla zaradi tega k zdravniku. Rekla mi je, da je očitno kakšna virusna okužba, ker je imel tudi slabo kri in da naj je vse od začetka, tudi če so to sladkarije in pije sladke sokove, zaradi izgubljenega sladkorja, pa kakšno ARGO juho, da naj mu skuham, ker je zelo slana. Kupila sem mu ISOSTAR napitek, ker ima notri minerale, jedel je pa vse, kar je drugače, tudi čokolino z mlekom in je driska minila sama od sebe po pribl. 3-4 dneh, brez zdravil in kakšnih čajev.

Stran: [1]