Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 6:34:48
|
|
|
|
noely
|
Dobro jutro vsem skupaj! Punce, potrebujem vašo pomoč! Verjetno je bilo že o tem kaj napisanega, ampak jaz sem res preveč zmedena v tem trenutku, da bi lahko kaj našla, zato se vam že naprej opravičujem. Zadeva je pa sledeča: včeraj zjutraj sem naredila test Seratec (upam, da sem prav napisala) in se je pokazala sicer zelo bleda črtica, ampak pokazala se je Danes zjutraj sem pa naredila še test s Clear Blue in je bil negativen Kaj zdaj to pomeni? Sem ali nisem? Včeraj sem že bila tako vesela, da bomo dobili novega družinskega člana, danes pa več ne vem kaj naj si mislim A naj test čez par dni ponovim, ali naj grem na krvni test, da bom prepričana? Če je katera tukaj, ko je imela tak primer, naj mi prosim napiše. Pa tudi nasveti vseh ostalih so seveda dobrodošli. Hvala vam punce!
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 7:23:05
|
|
|
|
mala zirafa
|
Jutro! naj ti najprej čestitam in mislim da ni razloga za skrb.Enim puncam CB pokaže kaneje , drugim prej itd.PonoviCB čez 2 dni oz. kupi BC ki je cenejši in ravno tako dober.Serateca nisem nikoli uporabljala, ampak ko se 1x pokaže bleda črtica je to to.Vsaj tle na forumu se je nekajkrat tako izkazalo.Jaz se na tvojem mestu ne bi sekrala. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 7:42:45
|
|
|
|
didi1
|
Jutro!Res boš najbolje naredila kot ti svetuje Žirafica,pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 8:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Različni testi so različno občutljivi na nosečniške hormone. Tako da ti lahko en že pokaže za drugega pa še ni dovolj hormonov. Počakaj par dni in ponovi test. Je pa CB najdražji tko da ne vem če se ti ga splača kupovat. Tudi BC mini je dober pa dobiš dva al pa First sign ki se ga dobi v DMu. No poročaj Bomo držal pesti
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 8:27:00
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Tudi pri meni je bil clear blue negativen, pa sem bila srečka . Držimo pesti in poročaj.
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 8:47:17
|
|
|
|
noely
|
Oh, Tia2005, ko bi le bilo tako, čeprav nisem več prepričana najbolj Sedaj sem šla lulat in, ko sem se obrisala je bil papir rjavo-krvav Kaj pri zdaj to pomeni Če bom zdaj dobila , kako je potem prvi test lahko bil pozitiven Čisto sem znervirana zdaj...
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 14:42:00
|
|
|
|
janapan
|
ne vem po mojem test redko pokaže + in potem nisi noseč, večja je verjetnost da nič ne pokaže in si noseč...ok saj ni važno. Rjavkasti madeži pa so v času ko naj bi dobila predvideno m tudi v nosečnosti baje kar pogosti vsaj tako pravi moja g..
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 7.10.2006 15:15:33
|
|
|
|
tinaaja
|
Pozitiven je lahko test, ker si bila noseca. Veliko nosecnosti pa propade do predvidene M, zato se zenske tega ne zavedajo, da so bile nosece. Zato zdravniki svetujejo, da se dela test par dni po izostanku M. Se vedno pa obstaja moznost, da je samo rjav izcedek, morda delno kot M, saj se tudi to dogaja zenskam. Pocakaj, pa bos videla, kaj se bo zgodilo.
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 9.10.2006 10:40:32
|
|
|
|
blue sky
|
za ! Vseeno še naredi test nosečnosti v laboratoriju, da boš ziher!
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 10.10.2006 19:54:03
|
|
|
|
noely
|
Pozdravljene! Na žalost vam moram sporočit, da nisem . V ponedeljek sem namreč dobila , čeprav še mi zmeraj ni jasno kako je mogoče. Klicala sem ginekologinjo in ji vse razložila, njen odgovor pa je bil, da se dogaja tudi to, da test napačno pokaže. Čeprav ne razumem niti tega, kako lahko pokaže nosečnost, ki je ni Rekla še je, da moram v primeru krčev takoj na urgenco in, če do naslednjega torka ne neham krvaveti, moram na pregled. Rekla še je, da če je drugi test bil negativen, potem nosečnosti zagotovo ni. Je pa res, da je pri tej kri zelo svetla.Tako kot bi tekla samo sveža kri. Kar mi je tudi malo novo. Hvala vsem, ki ste držale pesti zame.
|
|
|
|
RE: Zmedena - pomagajte, prosim 11.10.2006 8:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je . Moram pa povedat da v moji 4 letni kalvariji in čakanju na otroka, se mi je to že parkrat zgodilo. Zato več testov ne delam. test je pokazal rahlo črto, vendar M je pršla, pa ni bilo nobenga SS. Zakaj test narobe pokaže, nimam pojma. Redko da se kaj takega zgodi, ampak se zgodi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......