Anonimen -> Notranja blokada oz.delati proti sebi, proti svojim čustvom.... (6.10.2006 19:35:03)
|
Naj obrazložim: s partnerjem sva imela hudo krizo... na moje veliko presenečenje se je začel zelo spreminjat - če se je dokončno spremenil še ne vem ker je minilo premalo časa. Razlog spremembe: ker se je začel zavedati, da me lahko izgubi. Ne bom pisala o razlogih krize, ker sem že velikokrat pisala o najinih težavah. Trajale so več kot leto dni in vsaj meni se zdi da se še niso končale - težave. Sedaj mi nudi vse....želi mi stati ob strani psihično in finančno,....večkrat mi pravi da me ima rad, prej mi tega ni ponavljal, razlog njegova zaprtost, problemi v službi,... Skratka vse "štima" začel se je zavedati življenja, ni mu škoda zapravljati denarja,....pogovoril se je celo s svojo mamo o najinih(naših) problemih, sta se zjokala,..... Zadnje čase se sekira in vidim, čutim njegovo žalost, ko pravi zakaj sem bil tak??? Včeraj mi je rekel da čuti da še ni čist vse ok med nama, zaveda se da rabiva čas - oba. Zdaj pa k meni - moja blokada - ves čas sem gledala na druge v življenju(vedno sem se podrejala in na ta račun nisem zaživela svojih sanj), nikoli pa nisem mislila nase - nisem se imela rada in tudi sedaj se nisem čisto sprejela - želim pa zaživeti sanje, iti na novo pot ...... večkrat se vprašam kaj me žene naprej, kaj me žene stran (ali je to samo negativna preteklost ali je to nek šesti čut) ali je to spet nekaj tretjega. Nikakor NE MOREM SPREJETI, nočem sprejeti partnerja, ki se je hvala bogu spremenil. In ima me res rad! Mene pa stiska, tlačijo me more ponoči.... NE MOREM DELOVATI PROTI SEBI - nočem se prepustiti napačnim občutkom...... Sedaj ko mi nič ne manjka, pa blokada - ko ne bi bilo treba..... Zelo si želim še enega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], vendar ne tukaj, z njim in zdaj, ker ni vse ok....ker se bojim da bom obtičala in da moje življenje ne bo izpopolnjeno z otrokom.... Ker imam nekaj REALNIH ciljev, ki jih odrivam že leta......in potem v sebi potihem jočem, ker jih ne uresničujem. Vse se zgodi z razlogom in tud to se je....... Hvala ker ste me pripravljeni poslušati! Objem [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|