hariba -> RE: A je katera vdova oz. je izgubila partneraj? (6.10.2006 13:54:08)
|
Septembra je minilo 4 leta kar je v prometni nesreči umrl moj mož. Ko sem mislila, da na domofonu zvoni mož, ki bi se mogel vrniti iz službene poti so bili policaji, ki so sporočili, da njega ne bo. V hipu se mi je sesul ves svet, noge so postale čisto mehke. Potem sploh ne vem več kaj se je dogajalo, še dolgo so mi v ušesih odmevale besede:bila je nesreča, žal je vaš mož ni preživel. Moč in voljo do življenja so mi na na začetku dajali otroci sicer bi verjtno že bila ob njem. Ostala sem sama s tremi otroki. Najmlajša je imela 2 leti in pol. nikoli ne bom pozabila prizora, ko se je sin vlegel na svže zasut grob in jokal:ati, ati. Ponovno je začel močiti posteljo.Sem pa po nesreči zelo shujšala, novi smisel je življenje dobilo, ko sem spoznala sedanjega partnerja s katerim sedaj pričakujem četrtega otroka. Še zmeraj pa gloda v meni vprašanje zakaj ravno on. zdaj sem se tudi že nekako sprijaznila z dejstvom, da je bil povzročitelj pod močnim vplivom alka, nastradal je pa moj,ki ni nikoli pil. Anonimnaizjoči se pusti, da te preplavijo čustva. Zdaj ne morem več pisat, ker sem v službi še.
|
|
|
|