Anonimen -> RE: EPIDURALNA ANESTEZIJA V MB! (6.10.2006 21:16:55)
|
To, da babice nimajo rade, če imaš epiduralno, se mi zdi malo za lase privlečeno. Zakaj pa so jo potem ponujali, ko je rojevala N&N v MB porodnišnici? Pa celo prijazne so bile do nje. Ali pa ko je rojevala neka moja druga prijateljica, so jo celo babice vprašale, če si želi epiduralno, ker je slučajno bila anestezistka v bližini. Je pa res, da je epiduralna loterija. Ti se lahko zmeniš za njo, vendar je verjetnost, da jo boš dobila v MB, zelo zelo majhna. Moja poročna priča je bila 100%, da jo bo dobila, ker se je osebno poznala z dr. Zabavnikom, pa se mu je ponoči spraznil telefon in ni bil dosegljiv. In je rodila po naravni poti. Pa še nekaj: je rekla, da ni bilo tako hudo in da bo rodila še enkrat. Tudi sama se ne bom odločila za epiduralno. En porod je za mano in vem, kaj lahko pričakujem, pa me ni strah. Bolečina ni tako huda, kot si jo predstavljaš. Meni osebno se je zdelo huje, da sem čakala na to, kdaj bo prišla tisto najhujše - pa sem prej že rodila... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|