Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi pregled ... kam ste dale otroke? 8.10.2006 21:03:56
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mojega je dragi doma pazil, drugače pa je pri moji ginekologinji praksa, da so doječe mamice takoj na vrsti. Sem pa večkrat videla mamice z dojenčki v čakalnici...
|
|
RE: Prvi pregled ... kam ste dale otroke? 9.10.2006 20:32:10
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pri moji G traja vse skup 15-25 min, s čakanjem vred, če je le vse OK - naročajo točno in se časa tudi držijo. Malo sem dojila, moža ni bilo, pa sva šli kar skup (do tja imam 1h vožnje). Z mano je čakala v čakalnici, potem pa lepo v lupinici pri sestri na mizi spančkala. Ko sem končala, sem jo na povabilo sestre lepo podojila na udobni postelji za zaslonom, kjer ponavadi delajo CTG. Krasen servis... si pa ne predstavljam, da morajo nekatere reve 3-4 ure zapravit za en frdaman obisk pri ginekologu.
|
|
|
|
RE: Prvi pregled ... kam ste dale otroke? 13.10.2006 10:37:58
|
|
|
|
igralka
|
Dokler je bil majčken in se je dosti dlij,je šel kasr z mano. Ko sem bila pri zdravnici, pa ga je sestra malo pocartala. Itak radi vidijo, da vsaj pri prvem pregledu prineseš malčka pokazat, pa še slikico, ki jo nalimajo na steno, to mi je tako ljubko!
|
|
|
|
RE: Prvi pregled ... kam ste dale otroke? 19.10.2006 11:47:35
|
|
|
|
pearl
|
Šli smo skupaj z očkom, ker jo še dojim. Ata je počakal v čakalnici, ker je bil tak čas hranjenja. Pa še g. smo jo pokazali, se je kar raznežila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2006 17:19:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?