RE: Žabce že ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

teta beta -> RE: Žabce že ali ne? (7.10.2006 19:56:56)

Moja ne hodi v vrtec, doma se večinoma igra na tleh (pa tudi hodi še ne samostojno). Ker živimo v pritličju zelo slabo izolirane hiše, so tla zelo mrzla in je že lep čas v žabicah. Pa magari samo v žabicah brez hlač, čeprav zdaj ima že vedno tudi hlače čez. Za ven pa odvisno, kdaj gremo in kakšno je vreme, ampak mislim, da brez žabic ne bo več veliko.

Marogica -> RE: Žabce že ali ne? (7.10.2006 20:24:00)

MOja dva žabic sploh ne poznata, tudi pozimi ne. Tako, da to za nas sploh ni tema....

SILVA -> RE: Žabce že ali ne? (10.10.2006 10:43:54)

Mi jih oblečemo kadar je minus,prej ne.

NIN@ -> RE: Žabce že ali ne? (10.10.2006 11:01:50)

NE ŠE JE PREKMALU, MAL ŠE POČAKAJMO S TEM!!! VSE ŠE PRIDE PREKMAL. DOKLER NI MINUSA PA DOKLER POD NOGAMINE ŠKRIPA SNEG[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

LP
NIN@

doroteja23 -> RE: Žabce že ali ne? (10.10.2006 12:45:38)

Mi pa že imamo žabe, ker imamo v stanovanju dokaj hladno in ima full mrzle nogice. Sem pa že tud pomisla da je prehitro ampak sem se odločla da ji bom kr davala žabe, ker je tak drugače nonstop prehlajena.

Pia67 -> RE: Žabce že ali ne? (10.10.2006 13:17:35)

Žabe nosi malčica že dober mesec (le dopoldan), ker se je plazila in še sedaj ob prvih korakih konkretno pade na rito, le-ta pa v vlažni pesek, mokro travo itd. Odvisno je kje je otrok, če so tla stanovanja mrzla in neizolirana, je logično, da otroka bolj oblečeš, posebno, če se še plazi.
Torej: način gibanja, kraj in kateri del dneva, nadmorska višina (v hribih se jo imela že avgusta v flis hlačah in žabah[sm=smiley1.gif]).
Sicer pa, probajte kako simpatično je sedet v mokrih hlačah v kakem peskovniku, ki je po možnosti v senci.[sm=smiley36.gif]

Primoza -> RE: Žabce že ali ne? (10.10.2006 20:20:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

nadmorska višina (v hribih se jo imela že avgusta v flis hlačah in žabah[sm=smiley1.gif] ).

Duhovita pripomba. Saj smo res še do julija gradili snežake po hribih...

Pobalami -> RE: Žabce že ali ne? (10.10.2006 20:34:55)

Star je eno leto in nosi žabe že en teden. Pri nas je mrzlo in piha. Kljub soncu je toplo samo v zavetju.
Otroci nosijo trakove, rutice in tanke kapice.

Smo bili v nedeljo v KO in tam je bilo 23stopinj, ful vroče. Sem ga pač slekla. Pri nas na notranjskem žabe niso bile odveč (kljub 15stopinjam -je pihala burja).

Kot je napisala pia67, odvisno od kraja in odvisno kakšne starosti je otrok. Naš je še plazilec ali pa čiča v vozičku.

žiža -> RE: Žabce že ali ne? (11.10.2006 7:41:44)

Ni šans da jo v žabe oblečem. POmojem bi se ji zmešal. Že tako je vsa živčna, ko ima čez bodi jopco oblečeno. tamelmu 1m. pa tud še ne oblačim žabic. Ga raje v senci z eno dekico več pokrijem, na sončku odkrijem. Čakte da začne ornk prtiskat. Naša takoj smrkat začne če je preveč oblečena in ji je zunaj vroče. Je mal mokra potem pa zapiha pa imamo svečke pod nosom.

Anonimen -> RE: Žabce že ali ne? (11.10.2006 7:47:00)

u matr žabe..js jih še kupit morm??!!

rija -> RE: Žabce že ali ne? (11.10.2006 7:54:31)

Tia74, ne zameri, ampak se ti ne zdi da močno pretiravaš: žabe, pa še deka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Kaj boš pa delala ko bo - 15......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Res mislim, da se s takim oblačenjem naredi prej več škode kot koristi....jaz bom dala žabe gor, ko bo res prekleto mrzlo, zaenkrat pa ostajamo v nogavičkah in kavbojkah, nepodloženih seveda.
Jaz pa še vedno hodim v poletnih natikačih....

Anol -> RE: Žabce že ali ne? (11.10.2006 19:49:22)

Ne se mi zdi, da je še prezgodaj, pa tudi v vrtcu imajo zelo toplo in bi mu bilo prevroče, popoldan pa je kar toplo zunaj, so še kar brez jopčk če sije sonček.

Tiamo -> RE: Žabce že ali ne? (13.10.2006 12:20:22)

rija sem še enkrat prebrala, če sem kaj čudno napisala, .......
Nisem ji dajala žab gor in potem še v deko zavila. Brez žab je bila, samo štumpfki, hlačke-nepodložene, pa v deko, ampak to ob 5:55 zjutraj in 7 stopinj-pa direkt iz postelje. Mogoče pretiravam, ampak zato je RR, da mi svetujete...a ne?

do danes ji nesem oblekla še žabc

soncek&luna -> RE: Žabce že ali ne? (13.10.2006 18:12:35)

jaz pa imam mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] doma v zabicah... je pa res da ima oblecen samo bodi in zabice... pa v pritljicju sva in je mrzlo na tleh... ko greva ven, ga preoblecem... no, danes zjutraj sva sla ven in je imel gor zabice... je bilo zunaj posteno hladno

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]