Pupica -> RE: bili na bioresonanci (8.5.2007 16:25:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaliga Tudi mi smo bili danes na bioresonanci! Poleg KML. in beljaka je alergična še na vso sadje, glivice, plesen, nekaj začimb, vse E-je, stabilizatorje... Zdaj pa spet jovo na novo tuhtat, kaj ji dat za jest, kaj je potrebno vse odstranit... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Za terapije se še odločama, ker je finančno kar velik zalogaj... a ko berem vaše uspehe, sem tud jaz prepričana, da bom razkirala, samo da se ozdravi! Kje pa ste zdaj vse, ste že vsi ozdravljeni!? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Nismo še pozdravljeni, bomo pa počasi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Poleg KML. in beljaka je alergična še na vso sadje, glivice, plesen, nekaj začimb, vse E-je, stabilizatorje... No pri nas je bilo isto-rešili smo takole: mleko smo zamenjali z Alernovo sadje smo zamenjali z zelenjavo.Dobro prepreš in namesto npr.jabolka ponudiš papriko, paradižnik, koruzo, grah...Naš je odlično sprejel!!! sadne sokove smo zamenjali z šipkovim čajem(drugega ni smel, ker je alergičen na svetni prah, torej vse odpade:kamilice, hibiskus, ipd....)lahko mu daš kaj iz listov, meto, ipd....ampak pri nas je ni maral, za to smo ostali na šipku glivice-ukini sladkor, dodaj sadni sladkor-fruktozo; odstrani kvas nadomesti z pecilnim(žal ni druge kot da sama pečeš kruh) no začimbe pri nas niso bile problematične... vse E-je - nič ne kupiš, kar je z e-ji.Se pravi sama pripravljaj hrano Za olje ti priporočam koruzno(men je zlo fajn, sedaj za vse kuham z koruznim) za margarino pa Vitaquell margarino(dobiš jo v vseh supermarketih je pa blazno draga (cca.3,5€) vendar ne vsebujene konzervansov, ne barvil, ne mleka-izgled ima sicer kot svinjska mast, drugače pa se ne razlikuje od margarine. Jaz jo dodam malo tudi v kašice ki jih pripr.z allernovo ker je drugače tako zanič.Margarina pa zelo izboljša okus. Če ste alerg.tudi na gluten ti prip.uporabo koruze, riža, proso, ajde... Namesto moke uporabi gustin(škrob koruzni), ... Če te še kaj zanima pa kar piši in vpraši, ... Skratka ko se boste osredotočili na to, KAJ VSE LAHKO JE ste zmagal. Še vedno me preseneča koliko ljudi reče, joj revež kaj pa potem sploh je. Mi gledamo na to z vidika, ja koliko stvari pa lahko je...še vedno veliko!!!! Srečno!
|
|
|
|