izvenmaternična nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

heli23 -> izvenmaternična nosečnost (6.10.2006 8:37:43)

Lep pozdrav

Imam kar nekaj težav, in me vse skupaj že malo skrbi! Menstruacijo imam čist neredno, vbistvu jo sploh nimam, oz.jo mam na tri mesece, ko mi g.predpiše neke tablete da mi pospeši m. Kajti imam policistične jajčnike! In sedaj je zopet minilo 3 mesece od zadnjega pregleda in še vedno nimam m.! Ampak sedaj so se začele bolečine v predelu jajčnikov in imam občutek kot da mam skoz napihnjen trebuh. Zanima me ali je možno da imam izv.maternično nosečnost, saj se z mojim trudima da bi nama ratalo! Kakšni so sploh znaki? Skrbi me da je nekaj resno narobe!

Linda25 -> RE: izvenmaternična nosečnost (6.10.2006 9:53:05)

Upam, da bo vse o.k. Nimam izkušenj z IMN.
Mogoče je vzrok za neredne M[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] v tem, da nimaš ovulacije...

Držim pesti, da bo vse okej.

andreja2000 -> RE: izvenmaternična nosečnost (6.10.2006 19:04:48)

Pri izven maternični nosečnosti se bolečine stopnjujejo [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]in so vedno hujše.Običajno pa prie tudi do krvavitve.[sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Wahoo RR -> RE: izvenmaternična nosečnost (7.10.2006 22:51:23)

ni pravil...če nisi sigurna , pojdi na pregled...

jaz sem jo imela...brez bolečin in brez krvavitev...samo moja intuicija...in hvalabogu da sem šla še isti dan na pregled...naslednje dan sem bila že operirana...tako za las je šlo...

heli23 -> RE: izvenmaternična nosečnost (8.10.2006 20:42:00)

Če imam izv.mat.nosečnost, a je možno da test nosečnosti vseeno pokaže negativno ?  Ker sem ga namreč opravila in je neg., sam imam vseeno čuden občutek!!!

Wahoo RR -> RE: izvenmaternična nosečnost (8.10.2006 22:45:20)

tukaj je potem samo vprašanje o sigurnosti testa...

izvenmaternična nosečnost je čisto prava nosečnost...po domače pač pomeni, da plod ni prišel na pravo mesto, ampak se je zagozdil v jajcevodu...

Stran: [1]