Anonimen -> RE: Iz enega stanovanja dve enoti (6.10.2006 16:52:06)
|
Ja Nejck,o valjda da mam prav (vsaj mislim), ker sem urejala papirje za sošolko. Ki je iz 110m2 delala stanovanji po 60m2 in 50m2. Ker pa ni posegala v nosilno konstrukcijo ni rabla gradbenega. Aja stanovanje je bilo v dvostanovanjski hiši. Če ne bi tega urejala 14 dni nazaj bi tud jst preverila - no je še varianta da so me nategnili. Sprememba namembnosti=rabiš gradbeno dovoljenje=izvedba del, ki ne predstavljajo gradnje in s katerimi se tudi ne spreminja zunanjega videza objekta, predstavljajo pa takšno spremembo rabe objekta oziroma njegovega dela, da se z njo posledično poveča vpliv objekta na okolico; Sprememba rabe=ne rabiš gradbenega dovoljenja ampak samo lokacijsko informacijo=izvedba del, ki predstavlja spremembo namembnosti, vendar se zaradi nje ne spremeni velikost in zunanji izgled objekta ter ne povečuje vplivov na okolico, ali takšna sprememba namembnosti, ko se opravljanje dejavnosti v poslovnem prostoru nadomesti z drugo, takšni dejavnosti podobno dejavnostjo čisto možno je da sem prej razlagala narobe, ker ta dva pojma konstantno mešam.[sm=zardeva.gif] Zdej je zihr prou (razen če pristojni niso zabluzili). No jst sem za taka vekslanja vedno pisala da se ne rabi GD, po navodilih ki smo jih dobili z mn. (lahko pa da so navodila spremenjena) že dolgo ne delam več v JU.
|
|
|
|