|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj
6.10.2006 12:58:23   
baguSka
jahm.. mogoče je pa tut kle problem.. da ni pokončno

ja ne vem... nad tem se ona ne pritozuje glih...user posted image  lahko pa je res z njo kej narobe in potem ni muce in ni pokoncnosti...user posted image  in sex samo 1x na teden...user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.10.2006 13:01:13   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

je pa žalostno, da mora ženska o tem sploh razmišljat.. to je samoumnevno.. zadovoljna ženska = zadovoljen dec user posted image

Aloha Zahi, jaz s tem nimam problemov. Pri nas gre vse brez medu, čokolade in podobnega. In verjemi...moj dec je zadovoljen dec...torej....

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.10.2006 13:08:03   
andrejka82
Kar zanimivo videt tole....... bomo probali!  user posted image  ze vidim, ko skaceva pod tus zlepljena!

user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.10.2006 13:10:30   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ja ne vem... nad tem se ona ne pritozuje glih...user posted image  lahko pa je res z njo kej narobe in potem ni muce in ni pokoncnosti...user posted image  in sex samo 1x na teden...user posted image

res je lahko tukaj kakšen drug problem.. če spita skupaj.. sta zdrava.. sexata pa samo 1x na teden.. pa še to nekaj površno.. brez prediger ipd.. mogoče rabita kakšno šolo sexa.. priročnik.. kaj pa jaz vem.. samo če je že pri predigri problem.. pol tudi sex ne more bit OK..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.10.2006 13:11:04   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

[Aloha Zahi, jaz s tem nimam problemov. Pri nas gre vse brez medu, čokolade in podobnega. In verjemi...moj dec je zadovoljen dec...torej....

hehe.. no sej ti je BaguSka povedala.. zato pa tok fajn zgledaš user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.10.2006 13:32:07   
tanikaa

hehe.. no sej ti je BaguSka povedala.. zato pa tok fajn zgledaš user posted image

user posted image  Pa kak user posted image  veste kak jaz zgledam?

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.10.2006 13:36:59   
Zahi

user posted image  Pa kak user posted image  veste kak jaz zgledam?

ej.. jaz sem nov kle.. zaupam starim članicam.. user posted image   a se motijo?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.10.2006 13:46:06   
tanikaa

ej.. jaz sem nov kle.. zaupam starim članicam.. user posted image   a se motijo?

Tle gor ni nobene stare članice. Vse smo MLADE članice user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.10.2006 13:48:36   
Zahi

Tle gor ni nobene stare članice. Vse smo MLADE članice user posted image

no .. stare v smislu, staro vino je boljše user posted image .. pa stara koka - dobra supa..

sej ni nič narobe če ste mal starej.. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.10.2006 13:54:39   
baguSka
Tle gor ni nobene stare članice. Vse smo MLADE članice

Tko se govori.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.10.2006 13:55:55   
baguSka
Pa kak veste kak jaz zgledam?

Sicer sem ti pa na tole ze odgovorila. Ce nebi bla tok dobra, te tvoj komad sigurno nebi sprejemal tko kot te.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.10.2006 13:56:53   
tanikaa

pa stara koka - dobra supa..

In kdo pravi, da bi mi radi supo user posted image user posted image  Zahi utihni. Mi smo RES MLADE.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.10.2006 13:57:51   
tanikaa

, te tvoj komad sigurno nebi sprejemal tko kot te.user posted image

Pa mojega ti še vidla nisi. Kaj če je ful grd, pa brez zob, pa plešast, pa z mozolji na riti...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.10.2006 14:00:27   
baguSka

Pa mojega ti še vidla nisi. Kaj če je ful grd, pa brez zob, pa plešast, pa z mozolji na riti...user posted image

Si ti zanj se vedno najlepsa in najboljsa!! Tko da si sigurno lepa!!user posted image  In glih tko tvoja komad z vsemi mozolji na riti.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.10.2006 14:02:54   
tanikaa

Si ti zanj se vedno najlepsa in najboljsa!! Tko da si sigurno lepa!!user posted image  In glih tko tvoja komad z vsemi mozolji na riti.user posted image

aaa, zdaj pa kapiš. user posted image  zdaj pa grem domov...pogledat, če mu je še kak mozolj na riti pognal, če mu je še kak las izpadel pa če mu je kdo še en zob izbil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.10.2006 14:05:49   
baguSka
user posted image user posted image user posted image  nooo kr pejd!!! zihr te bo vesel in se fajn se poseksita pol - se zame, ker jst tega ne bom mogla narest se ksne par dni, ker mi teta tezi..user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.10.2006 14:19:59   
Zahi

In kdo pravi, da bi mi radi supo user posted image user posted image  Zahi utihni. Mi smo RES MLADE.user posted image user posted image user posted image

eni mamo radi supe user posted image user posted image čeprav je stara.. je še zmer fejst.. ko ve kle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.10.2006 14:26:21   
baguSka

eni mamo radi supe user posted image user posted image čeprav je stara.. je še zmer fejst.. ko ve kle user posted image user posted image user posted image

Sam (p)ogret je treba.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.10.2006 14:35:20   
Zahi

Sam (p)ogret je treba.user posted image user posted image user posted image

večkrat pogreješ.. bolši so cmoki..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.10.2006 14:47:31   
tanikaa

, ker mi teta tezi..user posted image

A teb tuduser posted image  Meni je zadnji dan. user posted image  Jutri pa .... navali narod.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.10.2006 16:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zakaj moj partner ne mara lizati moje muce??

vem, da ima bolj slab želodec user posted image , vendar tudi če se ravno stuširam, mu gre skoraj na bruhanje. to me ful žalosti user posted image . itak mi paše, če kaj počne "tam spodaj", vendar res ne vem, zakaj je tako.

rada bi, da bi se to spremenilo. kakšen predlog?

1. Kakšno fizuro imaš "tam spodaj"
2. Kaj ješ?

Oralni seks - slab želodecuser posted image
Je pa malo hecno vse skupaj - seks 1X/teden, noče te oralno zadovoljituser posted image  Mislim, da je pred vama en hudo resen pogovor - tak odnos ne vodi nikamor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
6.10.2006 19:02:56   
NENAJANI
Zahi-ti zelenomodri medo, pejt se solit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.10.2006 9:20:12   
firasto
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka82

Kar zanimivo videt tole....... bomo probali!  user posted image  ze vidim, ko skaceva pod tus zlepljena!

Pa saj ni med namesto lubrikanta! user posted image Namenjen je temu, da mora on tako dolgo lizat, da jo čist na čedno  spuca, preden šele lahko prične notranje čiščenje s ta trdo krtačo.user posted image

Pa slab želodec... To z želodcem nima nobene zveze, zopet gre za težavo v glavi. Slab želodec bi lahko bil, če nekaj resnično poješ, pa ti je šele potem slabo, ne pa da ti je slabo že ob misli na to. user posted image Pred časom sem poznal nekoga, ki si mu samo omenil kakšno neumnost v zvezi z blatom ipd. ( sem že pozabil kaj vse), pa se mu je že dvigovalo iz želodca. Joj, kako fajn ga je bilo zafrkavat, ha ha...user posted image user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.10.2006 12:38:03   
andrejka82
Firasto, pa jaz nisem mislila to kot lubrikant, noooooo, na tem podrocju mi pa ne v zelje skakat user posted image , nama se je ze pri cokoladi tako naredilo, lizes, kotas in ko se ze predolgo z jeziki prisesava en drugemu se to lepo vmes susi in prit narazen, ....... to je komedija, ko slisis kot, da bi vlekel s sebe lepilo......user posted image

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.10.2006 23:49:45   
firasto
Moraš pa malo pazit, koliko čokolade naliješ nase, da ne govorim o medu, drgač se ti bo tok zredu, da neu mogu več migat.user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?