Zmedena (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nelly -> Zmedena (5.10.2006 17:47:14)

Zanima me namreč kako je s popadki. Jaz že cel dan čutim špikanje v jajčnikih in bolečine v križu.Podobno kot pred menstruacijo. Zdaj pa ne vem ali gre za lažne popadke ali lahko v kratkem pričakujem ta prave. Do roka imam še 15 dni.

KIKI**** -> RE: Zmedena (5.10.2006 18:20:11)

Zdaj pa ne vem ali gre za lažne popadke ali lahko v kratkem pričakujem ta prave

jaz sem pri prvem otročku 4 dni pred rokom dobila lažne popadke tako zelo močne ki so bili identični pravim-sledili so od 1 ure do 5 minut in trajali 10 ur skupaj-ampak na 5 minut so bili zelo hudi in trajali 5 ur, potem sem vedela da niso pravi, ker sem bla že v porodnišnici na oddelku in čakala in čakala-samo 23 ur, kjer sem potem rodila fantka-ja se pravi slabe 2 dni po prvem čutenju lažnih popadkov sem rodila-baje da lahko traja tud kak teden-in minejo,

drugi porod je minil brez lažnih popadkov-rodila sem 6 dni čez rok z sprožitvijo z gelom.

lp,

ČIM MANJ BOLEČIN!!!!!!!!!!!!!!!!!  In veliko cartanja

NENAJANI -> RE: Zmedena (5.10.2006 18:21:04)

Na koliko je pa razmak "popadkov"??? Vzami uro in glej!
Če so neredni, lahko da so lažni. Če pa je to redno na 10-15 min bi pa znalo biti možno, da so res pravi popadki!!!

Meni so popadki izgledali tako, kot si ti opisala-vendar samo na začetku, pol je blo še nekako stiskanje želodca. Nikakor pa ne preboleče, da ne bi mogla zdržat!!!

Javi kako bo šlo, če si še sploh doma!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][sm=rozica.gif]

najina pikica* -> RE: Zmedena (5.10.2006 19:01:48)

jst sm otrdelost trebuha,špikanje v sp. delu trebuha in bolečine kot pri menstri imela od 20t dalje sicer zelo neredno....
"tapravi" popadki pa so pri meni zgledali podobno kot bolečina krča v mečih...pa tudi neredno,tako da jih nisem mogla sledit in štet z uro....

vso srečo,pri porodi in veseli se tega da boš postala mama....[sm=9nebesa.gif]

Ocenia -> RE: Zmedena (5.10.2006 21:42:12)

Že če imaš bolečine v križu, tako da težko hodiš, sediš in ležiš, potem je najboje da pokličeš G in ga povprašaš. Če pa imaš bolečine tudi v trebuhu... potem pa sploh.
Srečno

Stran: [1]