KBM -> :) (5.10.2006 17:41:18)
|
Ciljna publika Kaj ima 180 nog pa nobene sramne dlake? Občinstvo na koncertu Game Over. Ironija Poročita se mravljica in slon. Po prvem poročnem seksu slona rukne infarkt in crkne. >Sranje,< je besna mravljica, >zaradi petih minut strasti bom zdaj vse svoje življenje kopala grob!< Guma Dva tipa gresta v hribe pa nabašeta na skupino, ki se je šla bungee jumping. >A poskusiva še midva?< vpraša prvi. >Ni šans!< je odločno proti drugi: >Na ta svet sem prišel zaradi ene strgane gume. Ne bom tudi šel z njega zaradi istega razloga.< Zgledujte se Petelin kaže kuram nojevo jajce: >Nočem vas kritizirati, drage moje dame. Rad bi pa, da dobro pogledate, kako te stvari počnejo v inozemstvu!< Logika Gorenjec ženi: >Obleci si plašč, jaz grem v gostilno!< >O! A me boš peljal na kozarček?< >Ne bodi no trapasta. Samo peč sem ugasnil!< Razsvetljenje Jure zaspi na nudistični plaži in se zbudi sredi dneva s totalno rdečimi jajci. >Ančka, daj tri jogurte!< se zadere, ko pridirja domov, se s polnim naročjem mlečnih produktov zaklene v kopalnico, zlije vse skupaj v lavor in postavi jajca na hladno. Ker vse skupaj traja in traja, Ančka zaskrbljeno pogleda skozi ključavnico, kaj za vraga se dogaja. Ko vidi Jureta z jajci v jogurtu, si oddahne: >Uff, lahko bi umrla, preden bi izvedela, kako jih polnijo .!< Tehnikalije Najstnica se vrne iz šole. >Mami, a je res, da pridejo otroci ven tam, kamor fantje vtikajo svoje penise?< >Res je, ljubica.< >Ampak, a ne pomeni potem to, da mi bo otrok ob rojstvu zbil vse zobe?< Povabilo Branetu umre že tretja žena. Sosed noče na pogreb. >Zakaj ne greš?< ga sprašuje soproga. >Sram me je. On mene že tretjič vabi, jaz pa njega še nikoli nisem ..< Retrospektiva >Veš, tako neumna sem bila, ko sem se poročila s tabo .< >Vem, ampak sem bil zaljubljen, pa nisem opazil.< Pride Mujo k Hasotu na obisk. Najde Hasota kako ima nabit nos v kurino rit. "Ma sta ti to radis Haso?" "Drogiram se!" "Kako se to ti drogiras, Haso?" "Pa vidis valjda, da snifam koku!
|
|
|
|