Anonimen -> RE: noče seksati... (18.10.2006 7:58:27)
|
Zdaj mi recemo.. vsaka mu cast.. ampak vec moznosti je, da ta zakon nikoli vec ne bo ozivel tko kot bi moral, kot da ona shujsa in postane privlacna.. Ker ce ona ve, da hujsa, ker trenutno ni privlacna partnerju.. pol dvomim, da ji bo sploh uspelo shujsat.. ker to ni majhna obremenitev.. In ce to ve.. bo postala vedno bolj nejevoljna.. in on jo bo videl ne samo kot debelo ampak tudi kot zoprno.. in cez 10 let.. bosta rekla.. ne splaca se.. To je en scenarij.. Drugi scenarij pa je, da bo ona shujsala in postala privlacna za partnerja.. ampak slej ko prej se lahko spet zredi.. in spet bo isto.. tko da ni nic trdnega v tem. vse je na nitki.. Torej oba scenarija sta napacna.. Pravilni bi bil, da on resi SVOJE tezave, tiste, ki ga ovirajo, da je ona njemu zdaj neprivlacna zaradi kilogramov.. ker to je docela njegov problem.. Ali sprejme partnerja taksnega kot je.. ali pa ga ne sprejme.. ne pa nekaj pod pogoji.. V ponedeljek sem videl v Cityju en zlo mlad par.. ona taksna, da mi sploh ni jasno, kako je lahko taksna ratala.. mnogo prevec kg.. on pa cist suh.. mogoce celo malce prevec.. in sta bla videt cist zaljubljena in srecna.. se objeta sprehajala po Cityju.. To je mozno samo v primeru, ce njega ne moti lastna teza.. ce je z lastnim telesom cist zadovoljen.. v tem primeru ne vidi napak na drugem telesu.. Nekaj zensk recimo ima mocnejse partnerje.. in so cist happy.. in to je mozno samo v primeru, ce so zadovoljne s svojim telesom.. tiste, ki pa s svojim telesom niso zadovoljne.. pa najdejo tisto na drugih telesih.. Torej, kar opazujes in sodis pri drugih, moras popraviti ali pa sprejeti pri sebi.. Tko naj bi to bilo po teoriji.. V praksi pa to ne velja cist vedno.. in pri meni recimo.. obstaja meja.. od katere teze dalje, mi partnerka ziher vec ne bi bila eroticna.. in mogoce je ta meja.. v bistvu moja meja.. do katere bi bil se ok, ce bi se zredil.. in po tisti meji, bi bil nezadovoljne sam s seboj.. kar bi ziher bil.. in dvomim, da bi si dovolil iti cez to mejo.. Zdaj.. nosecnosti in razne bolezni.. so druga stvar.. ceprav nosecnost se sploh ne steje tuki zraven.. pa ravno po nosecnosti zenske jamrajo, da so se zredile in nosecnost imajo za izgovor za nekaj kg vec.. kar pa se ne morem strinajti.. Mogoce je res, da se jim spremeni stil zivljenje.. v nosecnosti niso vec tko gibcne.. in po porodu zmatrane in obremenjene.. in ni casa za gibanje.. in zato se potem tko zgodi.. in izgovor je seveda nosecnost.. Ni pa nujno, da je to tko.. lahko je cist drugace..
|
|
|
|