|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIRENA
5.10.2006 14:33:49   
KIKI****
mene pa zanima ali je katera med vami uporabljala to vrsto zaščite in si je zaradio želje po otroku jo dala odstranit? Jaz jo imam vsatvljeno dobro leto dni. Odstranit bi jo dala po več kot dveletni vstavitvi pa me zanima ali takoj zanosiš, so kake težave,..
ker načrtujemo še enga user posted image
-prva dva sta priletela kot strela z jasnega.seveda oba zaželjena, ampak tokrat bi se rada na vse pripravila
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIRENA
5.10.2006 14:52:54   
DORI
Kolegica je zanosila z Mireno ji je ginekolog predlagal splav, ker baje vsebuje hormon.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 15:41:21   
KIKI****
Kolegica je zanosila z Mireno ji je ginekolog predlagal splav, ker baje vsebuje hormon.

a preden ga je dal ven-obroček ali potem ko ga je dala odstranit???
saj jaz bi ga dala ven, no vsaj upam da ne bom zanosila z zaščitouser posted image

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 18:38:41   
tascha
Jest sem zanosila 3 mesece po odstranitvi. brez problemov! Imela pa sem jo takrat prb. 3 leta.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?