|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depresija-tablete
5.10.2006 14:06:17   
rouzi
Zdravo punce, nisem se vam oglasila kar lp čas, sploh pa ne na teh straneh...sem bila bolj pri vzgoji malčka..
Imam problem, ki ga nisem še zasledila, pa bi vas rada malo povprašala, če ima katera slučajno podobno izkušnjo. Sama jemljem antidepresive že več let z vmesnimi prenehanji, dokler se stanje ne poslabša, potem pa moram nazaj na tablete. Najprej sem jemala Zoloft, po rojstvu pa ni več pomagal, zato mi je psihiater predpisal nemoremsespomnitkaj. ko sem sva odločila za 1.otroka, sem nehala jemati tbl in sem imela velike težave od 4 meseca nosečnosti naprej-depresija. obljubila sem si, da bom dojila 6 mesecev, potem pa sem prenehala in šla nazaj na tbl. sedaj si želiva še enega člana, vendar me je tako strah spet iti čez vse to..
Prosim, če katera kaj ve o tem.. Močno razmišljam da pustim tbl, samo me je res skrbi. user posted image

hvala za kakeršenkoli nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: depresija-tablete
5.10.2006 14:15:18   
Klarita
Joj Rouzi, to je taka delikatna tema, da bi bilo dobro zdravnika vprašat. Moje mnenje.
Pa dosti sreče pri user posted image .

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 14:24:58   
Tiamo
Rouzi,

to je hudo...sama sem po porodu oz. 1 mesec kasneje bila na atidepresivih cca 2 tedna, čeprav bi jih mogla jemati 3 mesece, da bi bil učinek. Ampak, nevem verejtno je vse v glavi, samo da sem dobila tablete se je stanje izboljšalo in jih praktično nisem potrebovala. Je pa moja mama veliko let preživela na tabletah in sem jo končno nekak spravila k sebi, tako da sem ji kupila psa, s trem je dobila veliko prijateljic in čudežno ni potrebovala več tablet.

Nasvet bi rada, se mi zdi, da bi mogla povedati zakaj padaš v depresije? Pa kako se tvoja depresija izraža na ven? Ni treba vse do potankosti povedat..samo to a imaš npr. strahove, tesnobo...

Veliko psihiatrov, da tablete z najmanšo linijo odpora-to sem videla tudi pri moji mami...pa kar tablete so ji dajali, pa nevem če ji bila 5 min v ordinaciji.

Vedi, da je veliko samo v tvoji glavi in da kot vidim se opiraš na tablete, probaj najti drugi način...npr. tek v naravi, ali pa se nauči avtogenega treninga.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 14:55:18   
rouzi
saj vem, tudi sama sem najprej mislila, da je vse v glavi. sem hodila na skupino več let..pa ni bilo kaj dosti bolje dokler nisem začela s tabletami. nimam takega zdravnika, ki bi mi kar tako predpisal tablete. šele ko je videl da res ne gre brez, mi jih je predpisal.
zakaj prihaja do depresije? porušeno ravnovesje v možganih, kot posledica neke bolezni. pa nisem nora, da ne boš mislila. sem čisto normalna mlada mamica z najboljšim partnerjem na svetu in zlatim sončkomuser posted image .
na vas sem se obrnila, če bi slučajno imela kakšna podobno težavo.

hvala za besede
lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 15:02:04   
Tiamo
Seveda ne mislim, da si nora, dej nehi...sej sem napisala, da sem imela mamo na tabletih in vem kako je to hudi...pa sama sem bila skoraj na tem...to je čist nekaj normalnega v današnjem času..samo se mi zdi da je v SLO še vedno tabu tema in če si na tabletih si nor.

Se pravi si bolj individualist in ti skupine ne pomagajo? se pravi, daj probaj malo tečt, to je res dobra stvar, probaj se prisilit. Veliko vode popij, ker voda pomaga pri obnavljanju ravnovesja....ali pa kakšen obisk bioenergetika- lih ne verjamem v to-ampak dostim pomaga.

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2006 19:15:20   
mala zirafa
Moja tašča je po moževi prometni nerečim 17 let nazaj bila non stop na antid., kar se razume in še dan danes jih kdaj vzame in ji ima vedno doma za vsak slučaj.meni je razlagala, da ti pade nivo serotonina kar povzroča žalost oz. depresijo samo.Dobila je Prozac majhno dozo, ta ti drži konstanten nivo serotonina in si potem ok.Drugo je če se  pretirano filaš s tabletami, so ljudje ki si ne morejo drugače pomagat.Ne vem kaj ti svetovat.Po mojem te bo želja pouser posted image  premagalauser posted image .  
Pa srečno

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?