|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj vam je uspelo
6.10.2006 7:52:31   
mala zirafa
V četrto, se pravi 4x 25%, se je izšla računicauser posted image

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.10.2006 8:00:32   
Jasy
Nam je uspelo v tretjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.10.2006 9:14:57   
Sandra-4
Tudi midva se trudiva že kar nekaj časa, pa še vedno nič. Začela sva sproščeno, potem pa je sčasoma moja psiha popolnoma ponorela.. točno sem se sprogramirala,  da sva seksala ravno takrat ko sem imela ovulacijo - o tem, da bi uživala, sploh ni bilo govora. In to je začelo počasi najedati najin odnos in v tem ciklusu, sem si rekla, da sedaj seksava le še takrat, ko si bova zaželela. In prav mirna sem, ko v prihodnjih dneh, pričakujem menstruacijo in seveda ni nobenih znakov "namišljene" nosečnosti, medtem, pa ko mi je prej vedno bilo slabo, menstruacija je zaostajala, špikanje, upiranje določene hrane itd.. Psiha nam res postavi svet narobe. user posted image  Spoznala sem, da bo bebika prišla ravno takrat, ko bo sama hotela - midva pa bova ta čas uživala drug z drugim.

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.10.2006 9:23:55   
Xandra1
Joj punce .. nasmejala sem se tisti, ki je napisala, da zamenja glavo do zanositve in jo potem vrne user posted image user posted image user posted image facike ste user posted image
zdj pa resno ... ena moja frendica (dohtarca user posted image ) dostikrat pravi svojim pacientkam (seveda neuradno) ... da naj si pred digidagijem naredijo romantičen večer v dvoje s kozarčkom odličnega domačega vinčka, romantičnim filmom obarvanim z erotiko - da se glava in um zaposlita s tem, kako najhitreje potešiti slo po zadovoljitvi, ki je narasla med gledanjem filma (saj veste, vse tisto ščemenje, pa koncentracije energije v spodnjem delu trebuha ...) po domače: da greste sexat, ker želite potešit tisti rajcig v sebi ...

...takrat ne boste mislile na projekt user posted image in bo vse ok ...

...seveda pa to ne velja za tiste, ki imajo težave z zanositvijo zaradi zdravstvenih težav! user posted image Na žalost!

Glavo pokonci dekleta - upanje umre zadnje!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.10.2006 10:19:26   
tasi81
Tebi se zdi to smešno, ampak jst bi to res naredila če bi le lahko. Blagor vam, da lahko tako sproščeno razmišljate. Če je želja večja od razuma je pa mal težje razmišljat o romantičnih večerih. Če ti vseskozi samo user posted image  pleše po glavi, povrh tega pa še vsak dan crkljaš malo večjega user posted image  je pa, verjemte, zelo težko razmišljat o tem da bo, ko pač enkrat bo. Moram pa priznat, da odkar sem na tem forumu, sem se že malo spreobrnila in ne paničarim (vsaj po moje ne) več tolk. Sem še nekje vmes, so trenutki ko mi je kratko malo vseeno kdaj nama bo uspelo, še bolj pogosti so pa trenutki ko si obupno želim user posted image , bolje rečeno hočem user posted image . Nimamo kej, to je stvar na katero kakor kaže ne moremo samo mi vplivati, je še nekje nekaj kar nam mora pomagati.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.10.2006 10:43:12   
nin30
Čao,
sem nova na forumu. Midva delava na otročku že 4 mesece, pa še ni nič. Upamo, na naslednji mesec, da zagledam user posted image user posted image .  Res je pri tem velik pomeni psiha. tko da se je potrebno čim bolj sprostit, kar je pa seveda težko. Ne smemo obupat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.10.2006 10:51:36   
dorina
V tretje gre rado! Tudi pri nas je bilo tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nin30)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.10.2006 11:13:07   
Xandra1
Tasi Bog ne daj in se opravičujem, če si dobila občutek, da se mi zdi smešno user posted image Niti približno. Če si brala moje maile, si nekje lahko prebrala, da sem pri drugem otroku potrebovala 6 mesecev, predno sem zanosila. Torej točno vem kako se počutite in kako se enostavno ne da odmisliti user posted image
Napisala sem le nasvet, ki je že pri marsikateri zalegel ...

(odgovor članu tasi81)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.10.2006 11:13:31   
pina-1
Ko vse to berem se spomnim sebe štiri leta nazaj. Jaz sem tudi norela po želji za user posted image . Ko sva se odločila da začneva z akcijo ni šlo vse gladko. Obiski pri gin., pa vse tise hormonske tablete, šetje dnevov,operacija,  je pošteno najedalo mojo že tako skrhano psiho.... Sedaj se smejem ampak takrat je blo sexanje samo z nekim namenon, vsak drugi dan, ob točno določeni uriuser posted image .... In ko sem se odločla da na to ne bom več mislila, če bo pač bo in če ne ne, je sredi belega dne, sredi dnevne sobe ratala najina Mia. Pa še točno na dan ko bi morala pridetuser posted image .
Vam pa povem da potem do 5 meseca nosečnosti na sex niti pomislila nisva, ker sva ga bila štufa.

Sedaj sva tik pred tem da štartava v drugo. Kako bo z mojo psiho vam ne vem povedat, ker si že sedaj noro želim še eno štručko. Pa še naša navihanka okoli govori da ima mami v trebušku Ano.user posted image user posted image user posted image
Drugi mesec se vam aktivno pridružim pri premagovanju psihe in čakanju na dober rezultat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.10.2006 11:15:42   
Taula
Saj najtežje je če se vsak dan družiš z mamico ki že ima user posted image . Ko ne moreš pozabiti da ga ti hočeš imeti, pa ne gre.user posted image  Neki bo treba ugotoviti kako se skulirati.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.10.2006 11:33:01   
Naomi
Mi2 sva dva mesca delala psihicno na temuser posted image , pol k sva pa fizicno se je pa kr prjeluser posted image ...pol je blo pa kr prehitr ;)...sem si predstavljala, da en let bova zihr rabla ;)...no zdej se pa pocasi prebijamo cez nosecnost ;)...
...jest sploh nisem razmisljala o plodnih, neplodnih dneh...sam rekla sem...dragi mene ''daje''pa je blo ;)
...pa cimprej vsem...mozgane pa na paso ;)
papa

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.10.2006 15:16:25   
Jelenche
punce,

večina od nas napačno interpretira čas zanositve in misli  da se zanosi hitro.

Vendar ginekologi pravijo, da če ženska zanosi nekje v enem letu ali več je to normalno, če je pa prej kot v enem letu, je pa to uspeh in velika sreča.
Tako, da prosim vas, ne obremenjujte se z zanositivjo, raje uživajte v odnosih, saj drugače ne samo, da ne bomo zanosile, tudi odnosi s partnerjem se bodo skrhali, ker bomo preveč živčne in nervozne.
Vem da je težko, vendar tako pač je. Saj zanositev je zelo kompleksna stvar. In nanjo vpliva tudi psiha. Poznam par, ki sta načrtno delala na otroku,... po parih letih poskušanja jima ni ratalo in sta pač obupala in se vdala v usodo, da ne bosta nikoli imela otrok. Ko sta se nehala psihično obremenjevati, in si kupila psa (za neko tolažbo), jima je ratalo.

tako da punce moje, če boste imele v glavi da imate čas za zanositev 1 leto ali več namesto 1 mesec, mislim da se boste nehale obremenjevati in vam bo tudi prej ratalo

LP vsem

cmoka 

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.10.2006 15:52:26   
tasi81
Xandra, opravičilo sploh ni potrebno. Besede včasih drugaše izpadejo kot so bile pa mišljene.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.10.2006 19:14:01   
ancka1
4 mesece. Prve dva meseca sem bila s tem full obremenjena. Najbrž že zato, ker je odločitev ZA sploh padla, pa bi vsi prehitevali dogodke. Zgodilo se je pa na morju, ko se nisem obremenjevala z ovulacijskimi testi, pa kdaj bo, ali sploh bo....ampak sva uživala v dopustu in z užitkom user posted image . Pa še to ne velikokrat, ker je bilo dejansko prevroče za vse dejavnosti. user posted image  user posted image  user posted image
Veliko optimizma vsem, pa čimprejšno user posted image .
Ancka

Neposredna povezava do sporočila: 39
7.10.2006 19:55:03   
¤Melany¤
v prvo čisto nevedeuser posted image user posted image ampk sva fuul navdušenauser posted image

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.10.2006 10:34:21   
blue sky
Oj!

Nama z mojim je takoj ratalo, res pa je, da se sploh nisva obremenjevala, a bo takoj ali ne. user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče tudi tebi pri zanositvi!!!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 41
10.10.2006 13:07:05   
katis
Midva sva tud začela delat na user posted image  - ta mesec. In se ne obremenjujem kdaj. Delava načrte za naprej, kot da bova še nekja časa sama. Tudi zato, da ne bi bila neko obremnjena s tem. Grem pa danes v lekarno po folno kislino...baje je zelo fajn, če jo jemlješ pred in prve tri mesece...

Tako da punce, upajmo skupajuser posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.10.2006 8:18:17   
lunca2
Nama je uspelo v tretje! Čeprav naju je bilo strah da ne bom mogla zanositi, ker sem dvakrat prebolela levkemijo (rak v krvi), a nama je uspelo. Da težje zanosiš po raku sem brala da je lahko posledica.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.10.2006 8:36:05   
mala zirafa
Nama je ratalo v 4.Pa tudi jaz takrat nisem mogla iz glave odmislit user posted image , je pa kljub temu uspelo.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.10.2006 19:36:54   
Luskan
Začela sva maja, zanosila pa novembra, ko sem rekla, da ni šans, da sem noseča. In ravno v tem je po moje ključ do uspeha - seksaš zaradi užitka in ne zato, da bi kaj ratalo. Še en nasvet: ne gledat, kdaj imaš ovulacijo, večina nosečnosti se zgodi izven ovulacije, le kakih 30% nosečnosti pa ob ovulaciji. Nekje sem prebrala, da so najbolj plodni dnevi pet dni pred ovulacijo. Nič obupat, pa veliko sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?