srki -> RE: Mozoljčki... (5.10.2006 11:25:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon Čao! Za mozoljčke sva nekje slišala, da naj bi bili ostanki hormonov, ki so v otroku še od rojstva. Je to možno? Je možno da bi zaradi tega imel mozoljčke tudi po ritki? Najprej čestitke za Liama [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. To kar si napisal, je čisto možno. Aljaž je tudi imel take mozolje, ki so se mu iz obraza razširili tudi po dekolteju in trebuščku. Nama je zdravnik isto rekel, kot tebi (kar sem citirala), zaradi tega tudi nismo dobili čisto nobenega mazila. Patronažna sestra nam je rekla, ko je bil šele začetek teh mozoljčkov, da naj uporabiva mazilo Kuterid, ampak ker je to zelo močna krema, neprimerna za dojenčke, sem ga samo enkrat ali dvakrat namazala, malo je sicer izginilo, vendar ker se je širilo, sem nehala z mazanjem zaradi škodljivosti kreme. Mozoljčki so izginili sami od sebe v roku kakšnega meseda, mogoče še kaj več, najbolj pa je pomagalo, da smo bili veliko zunaj na svežem zraku. Ene karkrat pa sem ga umila s kamilicami. Bo minilo, ne sekirajta se z mamico, pa lepo se cartajte!
|
|
|
|