muza -> RE: Kako zamenjaš pediatra? (5.10.2006 11:22:28)
|
Ko smo se mi selili iz prekmurja na štajersko, smo pediatrinji povedali, da se selimo. Dobili smo otrokovo kartoteko v roke, se pravi, da smo jo ob selitvi nesli s seboj. Vendar je bila pri nas obratna situacija. Mi nismo imeli slabe izkušnje in nismo z veseljem menjali pediatrinje, celo žal nam je bilo, ker zapuščamo tako super zdravnico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Naj javno pohvalim pediatrinjo, ki nosi ime Marjeta Maroša Meolic, dr.med.spec.ped. Punce iz MS jo verjetno poznate in se strinjate, da je res fajn in prava oseba za delo z otroci?! Vsaj pri nas se je izkazalo tako. To kartoteko smo nato nesli s seboj, ko smo si šli izbrati novega pediatra. Vse je potekalo brez problema. Verjetno pa je malce drugače, če v istem kraju oz. celo istem npr.zdravstvenem domu zamenjaš pediatra in si izbereš drugega. Teoretično je to izvedljivo in čisto OK. Prosiš za kartoteko in jo preneseš k izbranemu zdravniku. Vendar pa v praksi, ko otrok zboli in moraš k zdravniku, pa vedno ne dela ravno tvoj izbrani zdravnik, moraš k tistemu, ki je takrat na voljo. In ponavadi naletiš ravno na tistega, ki bi si ga najmanj želel. Ko smo si mi po priporočilu drugih izbrali novo pediatrinjo, smo spoznali vseh menda 5 drugih pediatrinj prej kot njo. Tudi mene zanima, katera zdravnica se ti je tako zamerila? Daj napiši, ker tud drugi nimamo dobrih izkušenj vsi z vsemi.
|
|
|
|