|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iščejo iglo v senu
4.10.2006 13:19:25   
dana
S tem mislim, da kar iščejo razlog pri Tilnu, da bi ostal doma.
Včeraj ko ga je šel mož iskat mu je vzgojiteljica rekla, da se ji zdi, da ima eno bolezen (je povedala katero, ampak je mož pozabil), da jo je imela tudi njena hči, simptomi so pa hropenje in izguba ravnotežjauser posted image . Ko sem prišla domov je bil mali dobro razpoložen, nič se ni prevračal, pa tudi hrope ne.
Danes pa kličem in vprašam kako je kaj z njim pa reče vzg. da ni "čist ta prav", da je crkljiv, malce tudi pojokca. So mu pa očitno tudi vročino merile, ker je rekla, da je nima. Pa spet je rekla, da hrope. Zdaj pa ne vem ali res jaz slabo slišim user posted image  ker doma ni nič slišati.

Pa sem ji rekla, da mogoče je pa zaradi tega tak ker je zasapan. Prejšnji teden je bil namreč doma ker je bil prehlajen in je imel malce drugačen ritem, in je vstajal ob 7-8, zdaj mora pa ob 6. Ona pa ne, da se sigurno kaj kuha v njem.....

Jaz tega ne razumem, ali res tako rade vidijo da so otroci bolni, da jih je čim manj v vrtcu .... ali hočejo meni povedat, da ne znam otroka opazovat.

Sem mogla to povedat, pa me zanima če ima katera podobne izkušnjeuser posted image ....

< Sporočilo je popravil dana -- 4.10.2006 13:23:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iščejo iglo v senu
4.10.2006 13:24:48   
BLAŽIKA
Najbolje, da počakaš še par dni pa boš videla kaj se bo iz tega razvilo. Če pa nebo nič narobe pa vzgojiteljici povej svoje mnenje oz. realno stanje.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2006 13:27:08   
jazz
Kaj pa vem,mogoče bi ga pa lahko peljala k zdravniku,da ga pregleda,razloži mu da ti vzgojiteljica teži da je nekaj narobe,da sama sicer nisi opazila in da ti naj izda potrdilo,če misli da je zdrav. Tako boš lahko dala kajlo vzgojiteljici ali pa naredila nekaj dobrega za malega,če bi slučajno bilo res kaj čudnega! Vsaj jaz bi storila tako!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 13:33:44   
eva1
Moja kolegica je imela iste probleme, kr naprej so jo klicali iz vrtca v službo, da mali ni ok, in naj pride po njega-a malemu ni blo nič! Je rekla, da ima filing, da ga enostavno nočejo tamuser posted image , no potem jo je razpizdilo, ga je peljala k zdravniku dobila potrdilo, da je mali zdrav in jasno rekla da je niti pomotoma več ne kličejo v službo, če ni kaj resnega-pa še ne par krepkih jim je povedala, sedaj je pa ok!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 13:42:01   
nuala
Ti ženski povej, da je otrok lahko ali bolan, ali pa zdrav.
In da je po tvojem mnenju zdrav.
In bo hodil v vrtec.

In naj te obvestijo samo v nujnem primeru  ( pike, bruhanje, vročina, vidna prizadetost,... )

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2006 15:14:53   
BarbaraE
Če želiš, da bo volk sit in koza cela, pojdi k zdravniku, povej, zakaj si pravzaprav prišla in potem boš tako ali tako imela točne podatke, kako je z otrokom. Vzgojiteljici boš pač lahko dejansko povedala, kako in kaj.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2006 15:28:21   
Petraa
Ah,dej zaradi ene vzgojiteljice da bi hodila k zdravniku.
Povej ji,da ti nič ne opaziš in da bo hodil v vrtec še naprej.In da naj ne teži vsakič ko prideš po malega.
jaz bi jo nakurla resuser posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2006 17:54:14   
Marogica
Ker vidiš, da ne prideta z vzgojiteljico "vkup", kar se zdravstvenega stanja tvojega otroka tiče, je najbolje, da ga pelješ k pediatru, pa naj on postavi strokovno diagnozno. Takrat pa lahko ti vzgojiteljici poveš kako in kaj.

SEdaj obe samo razmišljata in ugibata, kar je brezveze. K zdravniku, pa bo zadeva hitro jasna.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.10.2006 0:14:18   
Anonimen
Logično je, da želijo, da otroka čimprej pobereš iz vrtca.

Tako je tudi pri meni. Že prvi dan so mi povedali, da naj ga pripeljem čimkasneje, najraje okoli 9h, poberem pa čimhitreje, tam do 13huser posted image

Ker otroci so bogi, cel dan sami v vrtcu, vi starši imate v službi vsaj odmor pol ure za malico, tu pa bogi otročki nimajo nič odmora, mi je prijavila. Zato ga čimprej pridite iskat revčka ubogega.

Samo kaj naj pa naredim v tem primeru,ko je pa Alex ful rad v vrtcu in joka, ko greva, ker bi rad še ostal, pa mu sploh ne dovolijo biti notri dlje kot do 12h, ker se šele uvaja, čeprav imam plačano celodnevno varstvo user posted image

Tako da imam feeling, da je pri tebi tako kot pri našem. Prej ga boš prišla iskat, bolj bodo veseli, če pa bo več dni kar doma, bodo pa sploh čisto preč od srečeuser posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?