lenika -> RE: merjenje sluha (4.10.2006 15:56:03)
|
Ko sem prebrala tvoje vprašanje me je kar zmrazilo, ker sem se ob tem spomnila, kaj se je nam dogajalo v porodnišnici. Drugi dan po rojstvu našega Matica so v porodnišnici naredili test. Ko so ga pripeljali nazaj so mi rekli, da ne sliši in bodo naslednji dan poskušali še enkrat. Pogledala sem še na izvid, na katerem je pisalo ni odziva. Bila sem v trenutku sesuta, kaj smo preživljali jaz in vsi domači tisti dan in tisto noč verjetno ne rabim razlagat. Pred očmi smo imeli najhujši scenarij. Nato ga naslednji dan zopet pridejo iskat in ko pridejo nazaj, mi sestra pove, da sedaj na eno uho sliši, na drugo pa še vedno ne. Zajokala semod sreče, ker sem izvedela, da naš srček sliši vsaj na eno uho. Ko je to videla sestra, je rekla, da je to full pogosto, da v ušesih ostane še malo plodovnice in so ušeska zaradi tega zamašena. Mislim, katastrofa, da mi tega nobeden ni prejšnji dan razložil, ampak so mi enostavno rekli, da ne sliši. Čez en teden po odpustu iz porodnišnice smo šli še na pregled za drugo uho in je bilo vse v redu. Sedaj je naš Matic star 5 mesecev in čisto normalno sliši. Upam, da sem ti s to mojo zgodbo pomagala, da se ne boš več sekirala, ker je sigurno vse OK.
|
|
|
|