Shania -> Pomagajmo zavetišču na Poljskem (3.10.2006 23:41:49)
|
Pozdravljeni! Vsi veste, da sem ljubiteljica živali in da v sodelovanju z različnimi prostovoljci skušam pomagati živalim po najboljših močeh. Ker se večini ne da brati (pre)dolgih mailov, bi vas v tem trenutku prosila le, da v kolikor imate odveč stare deke, kovtre...pasjo hrano, žogice...karkoli, kar bi prišlo v poštev za pse, da se mi javijo na mail. Pomoč se zbira do petka, 06.10.2006 in bo posredovana naprej zavetišču na Poljskem, kjer so psi v katastrofalnih, res katastrofalnih pogojih...Glede na to, da se bliža zima, potrebujejo kakršnokoli pomoč. Hrana, ki jim je ostala je kruh, namočen v vodo. In nič drugega. Nimajo niti tablet, za razglistit. Sprejemamo vse:- zdravila - povoji, gaze, razkužila (jod)... - ampule / sredstva proti zajedalcem, klopom, bolham... - sredstva proti notranjim parazitom (gliste) - posladki- dodatki (svinjska ušesa, kosti iz kože, pasji piškoti..) - vitamini - sredstva za nego - manjše igrače - ovratnice in povodci( seveda tudi rabljene!) - manjše pakunge hrane (hrana v vrečkah..) Hrana, ki je je ostala....http://i23.photobucket.com/albums/b356/saska_zajc/futterpolenrz2600x450.jpg Še enkrat, kdorkoli je pripravljen pomagati, naj mi prosim javi. Pošljite tudi vašim prijateljem, za katere mislite, da bi lahko pomagali. Glede dostave/prevzema ni problema - bomo mi uredili. Hvala in lp,Shania
|
|
|
|