katerina -> RE: očkov tek (4.10.2006 11:19:58)
|
mi smo bili pa zelo razočarani! organizacija je bila tako v podnu, da to ni res. ok, razumela bi, da ne bi pričakovali visoke udeležbe, ampak so zjutraj imeli 200 prijav, pred štartom jih je bilo že 400. nas na seznamu udeležencev ni bilo, čeprav smo dobili potrditveni mejl. tista gužva me je prav spomnila na dogodke pred lipo, še dobro, da se ni komu kaj zgodilo. med čakanjem na cilj me je prav skrbelo, da se bo ulilo, k sreči je le malo porosilo. oglaševali so tudi vozičkanje, zato smo se mi teka udeležili s 6 mesečnim dojenčkom. proga niti približno ni bila primerna za voziček - v nepreglednosti bi moj skoraj stresel otroka, ko je pot prečkal jarek, pa še nekaj 'stopnic' je bilo vmes. no, bili so bolj robniki, ampak to ni pot za tek z vozičkom. najmanjša majica je bila velika za 6 do 8 let, tako so mojemu rekli. pa pustimo to, saj nismo bili zato tam. sodu je izbil dno stric za mikrofonom, ki je pametoval, naj otroci ne jokajo, ker so očki utrujeni. mimo njega je prišel očka in rekel svoji ženi, da bi tako stvar znal sam organizirati v dveh urah. žal je govoril mimo mikrofona, želim si, da bi ga vsi slišali. citiram: 'zakaj pa pridete, če ste nezadovoljni? PREVEČ VAS PRIDE; KO VESTE; DA JE NEKAJ ZASTONJ.?' brez komentarja! ideji teka očkov ploskam, res je super! ampak organizacija.... slaba samopromocija društva, ki je vso stvar organizirala!
|
|
|
|