Rdeče pike po trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Rdeče pike po trebuhu (3.10.2006 20:29:12)

Sem 3 dni pred PDP in včeraj sem po trebuhu prvič opazila vse polno nekih rdečih pik. A mogoče katera ve, kaj bi to bilo za reakcije? Je pa res, da mi trebuh nenormalno otrdeva in se napihuje, vse je popolnoma nizko, komaj že hodim. Mislim, da mi ga bo razneslo. Ampak razen manjših krčev vsake toliko časa (kot pri menstruaciji), ni drugih znakov za porod, saj se krči ponehajo in je potem več ur mir. Torej še ne gre za redne popadke, ne? Ne vem, kakšni so namreč naravni popadki oz. kako si morajo slediti, če so pri 2. nosečnosti (prvič so mi dali umetne). Naj mi jih katera opiše iz svoje izkušnje.

tatam -> RE: Rdeče pike po trebuhu (4.10.2006 8:34:34)

Pri meni se je začelo z močno bolečino v križu,potem pa krči-na začetku bolj blagi vedno pogosteje...Dokler imaš vmes par ur razmaka ni panike!Če so popadki bodo vedno pogostejši ..Saj ne moreš zgrešit!
Glede rdečih pikic pa mislim,da so to drobne žilice,ki popokajo.Jaz jih imam od 1. in 2. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] kar nekaj in to po celem telesu.Mogoče pa si jih imela prej manj pa niti nisi opazla!

2 Sraki -> RE: Rdeče pike po trebuhu (4.10.2006 9:54:50)

Pojdi, k ginekologinji, lako je kaj narobe s tamalim, oz. s tvojimi jetri. Lahko pa je tudi vse o.k. Definitivno pojdi na pregled!

Stran: [1]