Anonimen -> RE: Rabljena oblačila v komisijskih prodajalnah? (12.10.2006 20:40:44)
|
V Radovljici je ena super komisijska trgovina z rabljenimi otroškimi oblačilci in opremo. Jz priznam, da grem kar večkrat tja kupit oblekce za "k zdravniku", se pravi tiste, bolj lepše. In res so kot nove, se komaj kaj pozna, da so bile že nošene. Edinole bodye in majčke pa rajši kupim nove (Špar, Mercator,...) ker se mi zdijo zelo poceni in zelo lepi. Za doma po tleh plazit imam pa cel kup pajacev od tet, stricev, sestričen, znancev,...Čisto kul za doma, ko se itak vse zafleka. No še en primer kaj vse sem kupila v komisijski za 3.700 sit, št.74: žametne hlače Benetton + topla srajčka zraven, topla trenerka (jopica+hlače), kavbojke, spalna vreča. Vse kot novo! Edino spalna vreča je bila bolj sprana, pa nič zato, ker jo imam za rezervo. Zakaj pa da ne bi kupovali od neznanih ljudi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V komisijski itak vidiš kaj kupuješ, doma za vsak slučaj še enkrat opereš in je to to. Meni se pa ful trapasto zdi kupovati nove cunjice ker jih itak v 1 mesecu preraste. Ni ekonomično, vsaj zame ne. Kupim rabljene, lepo skombiniram in vedno slišim pohvale v smislu: "kako je tvoja luštno oblečena"
|
|
|
|