|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostna
3.10.2006 15:29:48   
Anonimen
pa bom tud jaz mal pojamrala in se potožila tukaj.S partnerjem sva zelo dolgo skupaj,otroci mali,skratka vse lepo in prav.Ampak ko čedalje bolj poglobim vse skupaj opazim,da me malenkosti ubijajo.Rada bi vse popolno,rada bi bila za partnerja vse,kdajkoli in kadarkoli.želela bi da vsako stvar premlwvava skupaj,se skupaj vse odločama,greva vedno skupaj naokol,če se le da.Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen in da jaz to noro čutim.morda so želje iluzija,morda svet ni kot pravljica ampak čutim da bi lahko bilo boljše,kajti le to bi me v celoti osrečilo.Tako pa samo razmišljam,pa čakam,trobim eno in isto,pa nič.Morda pretiravam,kaj pa vem,ampak tako pač čutim.Mal zmedeno,pa vseeno hvala,da ste me braliuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalostna
3.10.2006 15:31:00   
baguSka
Prosim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 15:32:01   
Shuka
A pa je bilo kdaj tako kot si želiš?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 15:34:40   
Anonimen
Saj je lepo,moj pravi da pretiravam in da sem tako občutljiva.Nikoli pa ni bil preveč radodaren z besedami,vse bolj v sebi drži.Je lepo,ampak v trenutku pa postane grozno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 15:53:14   
soncece24
Če bi pa bilo vse perfektno, bi ti pa spet kaj manjkalo.... Uživaj v življenju, ki ga imaš in malo manj glej mehiške nadaljevanke user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 16:04:45   
Micy
Meni je super tko k sva zdej. Meni je to full lepo da mi reče vsaj enkrat na dan da me ljubi.

Da bi bil pa noro obseden z mano tko k si ti želiš, bi mu pa pomoje rekla da nej se že skipa z mene, bi me pomoje to full živčeral.

Mogoče res preveč gledaš nadaljevanke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2006 16:24:09   
Dragica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa bom tud jaz mal pojamrala in se potožila tukaj.S partnerjem sva zelo dolgo skupaj,otroci mali,skratka vse lepo in prav.Ampak ko čedalje bolj poglobim vse skupaj opazim,da me malenkosti ubijajo.Rada bi vse popolno,rada bi bila za partnerja vse,kdajkoli in kadarkoli.želela bi da vsako stvar premlwvava skupaj,se skupaj vse odločama,greva vedno skupaj naokol,če se le da.Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen in da jaz to noro čutim.morda so želje iluzija,morda svet ni kot pravljica ampak čutim da bi lahko bilo boljše,kajti le to bi me v celoti osrečilo.Tako pa samo razmišljam,pa čakam,trobim eno in isto,pa nič.Morda pretiravam,kaj pa vem,ampak tako pač čutim.Mal zmedeno,pa vseeno hvala,da ste me braliuser posted image user posted image

Manjka ena beseda in sicer "občasno" pa bo vse lepo in prav. Te razumem ampak ne pretiravaj. 

PRAVA LJUBEZEN JE VEČNA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2006 18:36:08   
Sita
,,, kajti le to bi me v celoti osrečilo.

Najprej moraš osrečiti samo sebe. Ne moreš pričakovati, da te lahko kdo drug osreči. Sreča je v nas, drugi nas ne morejo osrečiti.
Preprosto bodi srečna, ljubi z vsem srcem in ničesar ne pričakuj v zameno. Partnerja sprejmi takšnega kot je, ker če ga boš poskušala spreminjati, bosta samo oba nesrečna.
Če hočeš, da ti on noro izkazuje ljubezen, mu jo pa izkazuj ti ...
Ne potrebujemo velikih osladnih besed: "ljubim te", ampak bodi raje pozorna, s kakšnimi dejanji te ljubi.
Pusti mu, da te ljubi na svoj način, ne na tvoj. On ni ti. Ti pa ga ljubi na svoj način.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2006 21:25:09   
sanasan
Najprej moraš osrečiti samo sebe. Ne moreš pričakovati, da te lahko kdo drug osreči. Sreča je v nas, drugi nas ne morejo osrečiti.
Preprosto bodi srečna, ljubi z vsem srcem in ničesar ne pričakuj v zameno. Partnerja sprejmi takšnega kot je, ker če ga boš poskušala spreminjati, bosta samo oba nesrečna.
Če hočeš, da ti on noro izkazuje ljubezen, mu jo pa izkazuj ti ...
Ne potrebujemo velikih osladnih besed: "ljubim te", ampak bodi raje pozorna, s kakšnimi dejanji te ljubi.
Pusti mu, da te ljubi na svoj način, ne na tvoj. On ni ti. Ti pa ga ljubi na svoj način.

user posted image  Se podpišem. Vse to sprobala in izkusila! Resnično drži. Rezultat:nekoč zelo zadržan partner je postal noro zaljubljen mož.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2006 5:42:35   
Anonimen

Še ena manipulativna, nesamozavestna, kontrolirajoča bič. Pusti dedu malo dihat ti pa se spravi malo ven in poglej kakšnega dobrega tipčka, po možnosti pa še malo pokoketiraj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2006 5:45:28   
Anonimen
Sita, neverjetno se strinjam s tabo.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2006 9:52:04   
firasto

Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen in da jaz to noro čutim.

V naši dolini imamo nek zavod, kjer bi našla takšnega tipa ki bi bil zelo nor. Morda bi ta lahko zadovoljil tvoje želje.user posted image
Drugače pa, a veš da ženske na dan povprečno  porabijo 5000 besed, moški pa le 3000? In ko prideš zvečer domov se vate vsuje plaz besed, da ne prideš do besede. Potem pa reče, ja zakaj pa nič ne odgovoriš? Pa ji poveš, da si svojo kvoto besed za tisti dan že ponucal, njej jih je pa še 2000 ostalo.
No saj se je tudi Sita do pred nekaj leti ves čas pritoževala, zakaj ji ne izkazujem svoje ljubezni z besedami. Velike besede o ljubezni so pač glasba za ženska ušesa. Zato je tudi lahko žensko speljat v svojo posteljo, če znaš dobro na dušo pihat. Al istina je nešto drugo. Jaz ji svojo ljubezen pokažem na mnogo drugih načinov, samo naučiti se je morala, da jih je sploh sposobna opazit, sadaj je pa skoraj povsem zadovoljna tudi z mojim načinom izkazovanja ljubezni.
No, kakšne drobcene besedne izpovedi ljubezni se še vedno ne bi branila, samo to mi pa gre bolj težko z jezika. Raje ji ljubezen izpovedujem z nagajanjem.user posted image

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2006 12:30:26   
mojamura
obnašaj se do njega tako, kot sama želiš, da se on obnaša do tebe...

ta recept je preverjen in deluje

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2006 12:43:32   
Rožica I
Raje ji ljubezen izpovedujem z nagajanjem.
IZVIRNO SPOROČILO: firasto

Kako ljubko, Firasto!
Zato pa iz tvoje ljube (njenih postov) vejeta taka umirjenost in modrost! 
(Ali pa zaradi njene umirjenosti in modrosti ti počneš takšne ljubkosti?!) user posted image

ROŽICA

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.10.2006 12:50:49   
Anonimen
mojamura,vse lepo in prav kar si napisala.Jaz se taka,ravno v tem je problem,ful izkazujem ljubezen,na vsak način,pa se mi zdi da bi ravno jaz morala na njegovo stran preklopit,pa postat"hladna"do njega,mogoče bi to "zažgalo".Se mi pa prav smotano že vse skupaj zdi,to kar delamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.10.2006 15:41:53   
mojamura

mojamura,vse lepo in prav kar si napisala.Jaz se taka,ravno v tem je problem,ful izkazujem ljubezen,na vsak način,pa se mi zdi da bi ravno jaz morala na njegovo stran preklopit,pa postat"hladna"do njega,mogoče bi to "zažgalo".Se mi pa prav smotano že vse skupaj zdi,to kar delamuser posted image

hm....pa si mu povedala svoje želje? sta se res dodobra pogovorila o tem?

če sta se, pa me res zanima kaj je povedal, zakaj ti ne izkazuje ljubezni tako, kot si jo ti želiš

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.10.2006 18:12:51   
Anonimen
sva se pogovorila večkrat,pa govori,da enostavno on ve da je taki,da tega ne govori,je pač bolj zadržan glede tega.Jaz pa da se itak brezveze sekiram,ker itak VEM,da me ima rad in da ni potrebe,da mi to govori(kao pač primer,)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.10.2006 18:40:06   
Anonimen
Še malo mu teži, pa mu kmalu več ne boš mogla. Ker ne vem, če bi kdo zdržal tole.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.10.2006 19:11:18   
Anonimen
Splišni,a lahk prosim dobim razlago???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
4.10.2006 19:33:30   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Še malo mu teži, pa mu kmalu več ne boš mogla. Ker ne vem, če bi kdo zdržal tole.

Jaz se čist strinaj s Splišni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.10.2006 19:34:01   
Anonimen
Meni je to full lepo da mi reče vsaj enkrat na dan da me ljubi.

Mene bi pa to že zadušilo.

Vsak človek je poglavje zase!

Anonimna.......ti si obsedena z njim.....oprosti.....odvisnost od odnosov je to....in marsikdo si tega ne upa priznati!
Ne more partner vsega in vse delati s teboj in samo zate! Nihče tega ne more! Ne zmore....
Tisti, ki berete ne me narobe razumet....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
4.10.2006 20:07:51   
Marogica
Anonimna, to kar si ti želiš, so, kot vidiš, samo želje in pri tem ponavadi tudi ostane, saj ne poznam para, ki bi "fizično" " Rada bi vse popolno,rada bi bila za partnerja vse,kdajkoli in kadarkoli.želela bi da vsako stvar premlwvava skupaj,se skupaj vse odločama,greva vedno skupaj naokol,če se le da.Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen".

Vsak človek je samostojno bitje in rabi čas tudi zase, zato se mi zdi skoraj nenormalno, da bi rada VSE delala skupajuser posted image  Pa ti to ni dolgočasno? Kje so tu izzivi, kje so tudi presenečenja? 

Se mi zdi, da ti gledaš na partnerstvo/zvezo kot na lastnino "to je moje". Tu pa se krepko motiš. Najprej začni spoznavati sebe in se nauči živeti samo zase, nauči pa se tudi, da lahko človeka najbolj ljubiš, če mu daš eno-in to je SVOBODO(v vseh smislih). Kot boš tako daleč(če boš in ti prej partner ne bo ušel), si pa še enkrat preberi tvoj (citiran) stavek. In našla boš točno to, kar si nam tukaj zapisala, da si želiš.

p.s. Kje pa je partner, ko ti "visiš" na RR-ju? Samo ne mi napisat, da skupaj tipkata.....ali pa si to vsaj želiš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.10.2006 20:37:08   
Anonimen
Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen in da jaz to noro čutim.

Ljubimci znajo biti zelo nori v vseh pogledih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!