Marogica
|
Anonimna, to kar si ti želiš, so, kot vidiš, samo želje in pri tem ponavadi tudi ostane, saj ne poznam para, ki bi "fizično" " Rada bi vse popolno,rada bi bila za partnerja vse,kdajkoli in kadarkoli.želela bi da vsako stvar premlwvava skupaj,se skupaj vse odločama,greva vedno skupaj naokol,če se le da.Skratka,hočem da je partner nor v mene,da mi noro izkazije ljubezen". Vsak človek je samostojno bitje in rabi čas tudi zase, zato se mi zdi skoraj nenormalno, da bi rada VSE delala skupaj Pa ti to ni dolgočasno? Kje so tu izzivi, kje so tudi presenečenja? Se mi zdi, da ti gledaš na partnerstvo/zvezo kot na lastnino "to je moje". Tu pa se krepko motiš. Najprej začni spoznavati sebe in se nauči živeti samo zase, nauči pa se tudi, da lahko človeka najbolj ljubiš, če mu daš eno-in to je SVOBODO(v vseh smislih). Kot boš tako daleč(če boš in ti prej partner ne bo ušel), si pa še enkrat preberi tvoj (citiran) stavek. In našla boš točno to, kar si nam tukaj zapisala, da si želiš. p.s. Kje pa je partner, ko ti "visiš" na RR-ju? Samo ne mi napisat, da skupaj tipkata.....ali pa si to vsaj želiš....
|