ribica. -> RE: KAKO BI VI ODREAGIRALI?? (3.10.2006 15:26:49)
|
Ja to so res mal bolane zadeve, da ne rečem bolani starši, ki tak odreagirajo. Sem doživela na lastni koži, ko je bila naša prvorojena še praktično dojenček, 8 mesecev. Bili smo skupaj s kolegi, katerih sinek je imal takrat 9 mesecev. Sedela sta skupaj na sedežni, ko ga je naša mala prijela za lase. Začej je jokati, saj je trajalo nekaj sekund preden sem 8mesečnemu otroku uspela razpreti prstke, da je spustila lase. Takrat je fantkova mama le-tega takoj vzela v naročje in ga tolažila v stilu, bogi moj, kako te je trapa zlasala. Mislim, ej! Ob njeni reakciji sem se počutila prav bedno, kot da bi ne vem kaj naredila. Potem pa ko sta bila otroka stara okrog 18 mesecev (vidimo se res redko), pa sta se igrala, je fantek našo porinil. Padla je nazaj in z glavo zadela ob ploščice. SEveda je ful jokala. Takrat se mi je prej opisani dogodek odvrtel pred očmi in sem si mislila, še dobro, da ni bilo obratno, da ni spet njihov zlati sine padel. Jaz sem takrat našo potolažila, in ji povedala, da tega ni storil zanalašč, da je bila nezgoda, naj se lepo igrata dalje. Mislim, da otroci takih staršev ne dobijo pravih meril obnašanja.
|
|
|
|