|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uhaja mi v hlačke
3.10.2006 14:15:59   
Tiko
Pozdravljeni,
Moj fantek bo novembra dopolnil 4 leta. Zadnji mesec se mu zelo pogosto dogaja, da se polula v hlačke. Tako ponoči kot podnevi. Prvi dan v vrtcu so mi celo rekli, da tudi zelo veliko lula.
Po urinskih testih so rekli, da je vse ok.
Naša zgodba pa je letos bila zelo napeta. Najprej sem bila veliko doma, ker sem bila na bolniški (pričakovali smo dojenčka, pa se je ponesrečilo), potem pa, ko sem se vrnila v službo je bilo pa ravno obratno. Čez teden me skorajda ne vidi (zamenjala sem delovno mesto, pa še vožnja do službe je dolga...), pa še v stanovanju smo preurejali in je začel spati v svoji sobici...
Kaj pravite?
Če je to psihičnega izvora (kar menim, da je, ker je fantek tudi sicer bolj občutljive narave), koliko časa menite traja takšna motnja?
Sicer se mi zdi, da se trudi, da bi šel na stranišče pravi čas, vendar mu enostavno izgleda ne uspe vedno.

mamica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uhaja mi v hlačke
3.10.2006 14:21:41   
Anonimen
Če bo trajalo mesec in pol ali dlje, pojdi do pediatra, da ti da napotnico za psihologa. Morda bodo tam pomagali.

(odgovor članu Tiko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 14:28:43   
Mina1
Tako kot praviš, tudi jaz mislim, da je vzrok psihološkega izvora. Otroci oz. večina otrok se na neke določene spremembe tako odzove, ni pa nujno seveda. Mogoče je v kakšni stiski in tako, kaj pa on pravi?

Sicer ga lepo vprašaj in nikar ga ne kregaj, drugače zadevo samo še poslabšaš in tako.

Nekaj malčka pesti, zato lula, in glede na to, da je z urinom oz. mehurjem vse v redu, potem so gotovo te vaše družinske spremembice, ki vplivajo nanj.

Upam, da se vam tole kmalu porihta.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Tiko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 14:30:14   
Tiko
hvala, res bomo še počakali.
upam, da bo ok.
a veste morda za kakšen forum, kjer bi lahko dobila mnenje psihiatra o tem?
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Uhaja mu v hlačke
3.10.2006 14:33:21   
piščanc
Naša tjaša je tudi imela obdobje, ko se je v vrtcu preveč zaigrala in je pozabila iti pravočasno na stranišče. Pomagal je pogovor in seveda igračka slonček, da jo bo spomnila, da mora iti lulat, ki jo je vzela v vrtec. kakšen teden smo potem prakticirali še knjigico vsak dan, ko ji ni ušlo. in je bilo hitro OK. pomembno je hitro reagirati s pozitivno spodbudo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 14:34:04   
Tiamo
an MON-u sem zasledila par formov, kjer lahko povprašaš

http://med.over.net/phorum/list.php?f=46 poglej če ti kaj pride prav oz. http://med.over.net/phorum/list.php?f=6

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 3.10.2006 14:39:09 >

(odgovor članu Tiko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2006 14:49:51   
Tiko
ko ga sprašujem zakaj, mi ne zna odgovoriti, po mojem je res čist podzavestno.
seveda, ga skušam spodbujat.
pediatrinja je rekla, da bi lahko na ta način vzbujal pozornost (spraševala je, če ima sestrico ali bratca, a je zaenkrat še sam).
vzgojiteljica pa pravi, da mu to pripada še kar nekaj časa.
saj veste, mamice pa skrbimo...
:)

(odgovor članu Tiko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?