Gina -> RE: Daj mu govejo župco-mislim haloooo?!!! (3.10.2006 20:46:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Ma joj no, spet eno in isto... dva tabora... na eni strani zagovorniki dojenja do kadar gre in na drugi strani ostali. Nobena skrajanost ni dobra! Definitivno! Kar se tiče nasvetov tašč, mam, tet, kolegic... pa če te nervira gre pri enem ušesu noter in pri drugem ven. A ni škoda živcev za to? Se popolnoma strinjam. Po moje gredo danes v eno skrajnosti in nekatere mamice je čisto obsedlo, da bo zdaj njihov otrok kar umrl, če bo kaj dva dni prekmalu dobil, po drugi strani pa se moram strinjat, da najbrž tisti časi, ko so otroci pri dveh mesecih papcali meseka, tudi niso bili čisto trezni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Se pravi je bila tisto druga skrajnost. A pa se je treba sploh kaj kregat zaradi tega? Pustimo ljudem, naj razmišljajo po svoje. A misliš anonimna, da se je tvoja tašča al pa svakinja ali kdo je že bil, kaj sekirala, ker si ji rekla, kar si ji? Še danes je prepričana, da ima prav, in ti se ji zdiš trapasta in obratno, ti njiju ne razumeš in si ogorčena, kaki trapi sta po tvoje. V resnici ste samo različne. Zakaj bi bila kakšna trapasta? Ste pa prav vse nestrpne in to zelo. Tebi ni treba narediti po njuno, ampk obsojati ju pa tudi ni treba. Reci jima raje, da je resnica, da ni bilo z večino otrok, ki so jedli tako zgodaj trdo hrano nič narobe, ampak da boš ti vseeno raje delala po svoje. Reci ja, jaz sem čudna, strah me je, da bi bilo kaj narobe, saj vem, da se vama zdi grozno, ampak spoštujta prosim moj strah. OK, priznam, nisem po vajinem okusu, kaj hočemo, ne morem si pomagat, taka sem. pomagajta mi lepo prosim, bodita prijazni z mano, strašansko me boli, ko me še spominjata na to, da nisem popolna. Zapomni si, pri ženskah z "močjo" ne dosežeš kaj dosti, dosti dlje prideš s sočutjem ali s prijaznostjo. Ženske bodo poslušale, kadar rabiš pomoč in te takrat upoštevale. Pri boju za prevlado, se pravi pri tem, če se boš kregala in dokazovala, pa boš vedno izgubila, oz v tvojem primeru boste izgubili vsi- zmagovalca itak ni. Brez veze torej na tak način se lotevat reči, tebi se pa gre za to, da dosežeš cilj, a ne - da ti nehajo težit?
|
|
|
|