H & M Celje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Lari -> H & M Celje (3.10.2006 12:52:19)

A je res, da imajo v H&M v Celju tudi nosečniška oblačila. Sem namreč iz Ljubljane, pa ne vem al se mi splača it v Celje. A imajo pestro izbiro, sploh kakšnih nosečniških elegantnih hlač?

A v Lj. obstaja kakšna druga trgovina poleg Popka, La Vie, Kepice, kjer so ene hlače 15 čukov?

Jančika_ -> RE: H & M Celje (3.10.2006 13:20:33)

Imajo in izbira je pestra, seveda je pa zelo odvisno, kakšna oblačila iščeš. Zase sem vedno našla fajn zadeve, ampak ravno za elegantne hlače ne vem, ker jih ne nosim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].  Škoda, da nisi tega vprašala zjutraj - ravno sem se vrnila iz H&M in bi lahko pogledala.

A-N-J-A -> RE: H & M Celje (3.10.2006 13:52:25)

Tudi jaz sem z LJ. pa sem šla v Celje in sem fullll navdušena.Sploh se ne da primerjat H&M-a v Lj.in Celju.Majo kar dost noseč.cunjic pa tud elegantne hlače so mel.
Trikrat hura za Celje!!!

Lari -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:18:04)

Kdaj se najbolj splača it, kakšno soboto ali čez teden? Kakšne so pa kaj cene cca?

Uf, kolk vprašanj.

mtina -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:20:03)

Če naletiš, da imajo robo, lahko dobiš v Celjske H&M-u ful svetovne cote. Od bolj do manj elegantnih.

Jaz sem si celo nosečnost tam kupovala. Od kavbojk in športnih hlač do elegantne kikle.

Še enkrat pa: moraš imet srečo, da so založeni.

LP

Jančika_ -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:21:19)

Če imaš možnost iti med tednom, ti to vsekakor bolj priporočam. V soboto je gužva. Cene - majice od 3-5 jurjev, hlače 7-10, kakšen kos tudi manj (poletne hlače so bile 4 jurje). Tam nekje, no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

mtina -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:27:44)

Sem šla prav na račune gledat za nazaj:

Za laneno srajčko z dolgimi rokavi: 5990sit; za kratek rokav 1790 sit; za kavbojke 9990 sit;  (to je bilo sredi aprila)

Za mikice s kratkimi rokavi 2290 sit; brez rokavi 1290 sit (začetek junija)

Potem pa naprej:

za športne dolge hlače: 7165 sit; za kratke hlače 4490 sit; za svetovno mikico s katero lahko dojiš 3490 sit (konec julija)

Potem sem pa neke stvari dobila in končala z nakupovanjem; tako bo tudi do poroda še ostalo.

Pa lepo kupuj.

Lp, Tina

mtina -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:29:30)

Vsekakor se strinjam z Jančiko: med tednom!

Lari -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:29:58)

Vau, vi v Celju imate pa res privilegije. Sem vam prov fovš. Najbrž, če bi bla Celjanka, bi skoz tam visela, pa preveč zapravljala. Potem se pa res moram en dan odpravt. Kje pa je sploh ta H&M? A je to tam, k je cel kup štacun, Merkur, pa ne vem kaj še.

Hvala za izčrpne odgovore in lep dan.

mtina -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:32:22)

Ma če si iz Ljubljane se boš tako pripeljala  po avtocesti. Ko greš dol, zaviješ proti centru in se boš peljala mimo Merkurja, pa Tuš centra in prišla do City centra - Spar in to je tam noter.

V H&M-u pa čisto na koncu v 1. nadstropju.

LP

petraz -> RE: H & M Celje (3.10.2006 14:33:09)

Lep pozdra!

Sem ena tistih, ki dosti kupujejo v H&M v CE in ti lahko povem, da se splača peljati na tak izlet in ob enem nakup. Imajo res lepe stvari in na izbiro, cene pa so na pram drugim konkurenčne. Tudi sam imam v kratkem namen opraviti nakup nosečniških oblačil, saj mi je trebušček že pošteno zrastel.

LP[sm=rozica.gif]

Stran: [1]