RE: prosim za nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

BAMBINA_ -> RE: prosim za nasvet (26.1.2007 13:35:48)

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Ali ti v službi dobiš darilo, ko prestaviš liste iz enega kupa na drugega? (pišem metaforično, ker ne vem kaj si po izobrazbi)

To je njeno delo in vsakdanja rutina. Nič posebnega.

[img]http://shrani.si/files/030905dbfrons.gif[/img][img]http://shrani.si/files/030905dbfrons.gif[/img]
Se podpišem pod tale post.

AKŠ -> RE: prosim za nasvet (28.2.2007 8:19:05)

jaz sem  dala sestram (kar so bile vse po vrsti z mano res prijazna) - bonboniero in kavo....

kakšen mesec in pol do dva, pa sem nesla darilce še babci....dobila je slikico, na kateri smo seveda vse tri in pisemce, ki naj bi ga sestavila mala Lea (seveda sej jaz pisala v njenem imenu). Kot podpis, pa sva nareili odtis Leine nogice....sestra je bila zeloooo vesela....

torej nič se nism šla "koštat", ampak sem naredila darilo kar doma....

Marogica -> RE: prosim za nasvet (28.2.2007 8:33:27)

Nič. Zakaj pa?

***pika*** -> RE: Darilo za babico (28.2.2007 23:02:03)

Mi smo poslali novoletno čestitko in priložili slike, kjer je ona z našo dojenčico.

trixi -> RE: Darilo za babico (28.2.2007 23:35:03)

Mi smo na oddelek za sestre in babice ob odhodu domov nesli eno veliko košaro sadja (je  bilo junija in je bilo sadja v izobilju). Ne kave, ne čokolade, ne flaše zato, ker: sem imela sobo čisto nasproti pulta, kjer so se zbirale in hočeš nočeš je bilo vse slišat kaj se pogovarjajo. In so bili komentarji, da kaj jim vse ljudje nosijo, da saj bi lahko ble pošteno pijane od vse pijače, ki jo dobivajo, za sladkarije pa tudi, da preveč redi. In moram reč, da so ble res zelo, zelo vesele vitaminčkov.
Saj ne, da se čutiš kaj dolžen, samo tako, ker so bile res fajn

Pikca -> RE: Darilo za babico (4.3.2007 10:19:50)

Mi smo tudi sestram na oddelku zadnji dan sadje nesli. Ker bombonier se jim najbrž res mal preveč nabere.
Babci pa nisem ničesar podarila, se nisem spomnila. Sicer se mi zdi lepo, če pošlješ zahvalo s slikco (le v primeru, če si bila zadovoljna z njo).

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]