cofek -> RE: Jedilnik (3.10.2006 12:21:25)
|
tudi naš je imel probleme s krčki - sicer ne takih, da ne bi mogli spati itd...ga je pa 1-2 uri po dojenju začelo zvijat za kakih 15 min - P je predlagal masažo trebuščka v smeri urinega kazalca, redno podiranje kupčka,... sem pa tudi sama opazila, da če jem npr. čebulo, papriko,...v glavnem stvari, ki napenjajo tudi mene, da je napenjalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Poleg tega sem nehala piti mleko in se potolažim s kavo s sojinim mlekom, jogurta sploh ne jem, sir pa...ne jem solat, sadja, čeprav bom najbrž zdaj, ko je star 5M začela počasi jest vse, ker ga itak že navajamo na GH. Glede Lefaxina pa tole - sem dobila iz Nemčije Lefax (predvidevam, da gre za isto učinkovino) in ugotovila, da je isto če v Slo kupim Sab Simplex kapljice, ker gre za isto učinkovino, razlika je samo v koncentraciji (Sab ima višjo) aha, pa AD3 kapljice sem začela dodajat po 3M, ko so krčki prenehali. svetujem ti, da ravnaš tako kot se tebi zdi prav - so pač različne teorije - nekateri pravijo, da lahko ješ vsega po malem in potem opazuješ reakcijo, nekateri pravijo da ne jej tistega kar napenja tudi tebe,.... lp,t
|
|
|
|