Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji 10.8.2004 23:13:58
|
|
|
|
lutka
|
kar se tiče prilagojenega mleka ,kot je aptamil sem ga do zdaj pri nas v Sloveniji videla najcenejšega v DM.Sama kupujem Aptemil PRE in sicer v Avstriji,saj ga dobim v Šparovih trgovinah za 7.50EU.Ker imam dvjčke:duda::duda: si prišparam ogromno denarja saj je še vedno cenejši kot v Kolinski(imam kartico s katero imam 21% popusta).:zmeden: lp
|
|
|
|
PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji 11.8.2004 7:16:04
|
|
|
|
dory
|
V mullerju povsod po sloveniji dobis veliko razlicnih vrst prilagojenega mleka...mi imamo hipp..nemska varianta in smo z njim zelo zadovoljni...ponudbe je tam vec kot dovolj...mi damo za skatlo nemskega hippa se pravi za 800g 1900 sit.. papa, teja
|
|
|
|
PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji 11.8.2004 17:05:56
|
|
|
|
Kristi*
|
Hojla! Jst sem tudi iz Gorice in Aptamil 2 kupujem v Medigo trgovini,kjer je cenejši kot v lekarni ;) Drugače pa pravijo,da je ugodno v Kolinski -trgovina v Ljubljani. Samo nam se ne splača hodit gor samo zaradi mleka :zmeden: Mi imamo doma miško :duda: staro 6 mesecev (rojena 4.feb.).:duda: A vi ste prav iz Nove Gorice?:)- LP,Kristi*:sloncek:
|
|
|
|
PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji 11.8.2004 20:57:02
|
|
|
|
MATEJA.*
|
Sem iz Kranja in tako kot Teja. kupujem Hipp mleko v Mullerju, ker je tam najcenejše in samo tam dobiš original nemškega. Ampak pazi to, sem šla pa včeraj v shooping v LJ v BTC in sem tam v Mullerju hotela kupit mleko Hipp in ne boste verjeli, je tam škatla Hipp 1 nemškega 2772 SIT, v Kranju pa 1909 SIT. Nisem mogla verjet, da je v isti trgovini lahko v enem proizvodu toliko razlike v ceni. To sem jim v LJ tudi povedala, pa so samo z rameni zmignili. Drugod (v Sparu,Mercatorju,lekarni in DM) pa imajo Hipp mleko polnjeno v Avstriji za SLO in HR, ki se pa precej razlikuje od original nemškega. LP
|
|
|
|
PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji 17.8.2004 9:34:52
|
|
|
|
ajf
|
Kristi*, nisi dobila mojega privat sporočila? Koliko stane Aptamil 2 v Medigo? Mi smo iz Vrtojbe. Mleko ti iz Kolinske-trgovine tudi pripeljejo (meni so ga zadnjič pripeljali,ko je kamion pripeljal blago v Šempeter v Grosist). Kmalu ga moram spet naročiti. lp
|
|
|
|
PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji 17.8.2004 22:27:14
|
|
|
|
ZARA
|
Jst se strinjam s suzi+ v Avstriji ga kupujem tut jst in je skoraj 1x cenejsi....ce imate moznost punce kr cez mejo...ker tukej pri ns so cene :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:NORE!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?