mičkina -> RE: nujno test...v albumu (20.11.2013 13:58:13)
|
Dgirl ... bila sem pri ginekologu na rednem pregledu in sem mu povedala da načrtujemo otroka. Rekel je, da sem zdrava, naj se sprostim in naj pridem šele ko mi izostane menstruacija oz če se to ne zgodi čez dve leti ... :) Vmes sem poklicala v ordinacijo le sedaj zaradi teh testov in takšen pojav je normalen. Šteje se pod biokemično nosečnost, če je ženska noseča šest tednov in je na UZ vidna vrečka ... potrjena nosečnost, ki propade. Če je tako, ti dajo neke tablete.. ampak če imaš le pozitiven test in pa potem menstruacijo pomeni, da je bilo s plodom nekaj narobe kakorkoli, obdrži se ne. Tega je ogromno s to razliko, da vse ženske ne naredijo testa takoj in tega sploh ne vidijo. Problem je le, če se samo ne sščisti (ampak to spet velja za daljšo nosečnost) ... tako da, čaaakamo :)) Imam še osem mesecev v dobrem do pregleda :P ... madona, kako čas beži! SREČNO Dgirl. Witto ..roža, to je pa lepo slišat! Štiri leta je dolgo obdobje... no, da vaju je le razveselil tale pikec - no in vaju razveseljuje :P ... Želim vama, da vama v drugo uspe še en tak pikec ali pikica. Dokler pa ne, vama pa sigurno zapolnjuje čas petletni piki :P ... naj bo zdrav. Vse dobro! In [sm=rozacrtici.gif]:* [sm=modricrtici.gif] [sm=jezicek.gif] Pozdravček punce!
|
|
|
|