Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 19:42:54
|
|
|
|
eva1
|
Jaz tudi mislim, da si , bi pa na tvojem mestu naredila test še jutri zjutraj z prvim urinim! Čestitke
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 20:05:53
|
|
|
|
noely
|
Jaz vidim vse tri pozitivne, tako da po moje četrti test ni več potreben ČESTITKE
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 20:09:19
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 20:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ITAK da si BRAVO ČESTITAM Ful sem vesela zate res
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 21:49:13
|
|
|
|
lelaval
|
ČESTITKE - prav zares si . Vsi trije testi kažejo pozitivno. Če sama še vedno nisi povsem prepričana, počakaj vsaj par dni z novim testom. P.S.: pa verjemi izkušenim mačkam
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 22:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Res ne rabiš še po četrti test. ČESTITKE!!
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 22:21:38
|
|
|
|
mamči
|
Jaz tud mislim, da si nosečka. Meni je romed pokazal tako rahlo črtico celo malo pred izostankom M in danes je naša mala črtica stara 13.5 mesecev. CB mi pa ni še nič pokazal takrat. Čez par dni bo že bolj vidna črtica na romedu. Ja, ČESTITKE ne !
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 2.10.2006 22:35:53
|
|
|
|
pot
|
Čestitke!!! S testi, pa nikar ne pretiravaj, saj bo čez par dni gotovo tudi še pozitiven in še lepše vidna črtica ob kateri ne bo dvoma, da je res . Zato, počakaj še par dni, sicer, pa, če si že prepričana, da si noseča, testov sploh ne potrebuješ in so popolnoma odveč. Kupi raje Tifol kot nove teste. Zdaj se pa le naroči h G in uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 7:13:15
|
|
|
|
janapan
|
ma kar ne morem verjet...ful sem zmedena...a sedaj se kar takoj naročim pri g....punce ampak jaz razen tega da ni nimam prav nobenega znaka..... Povedala sem tudi dragemu, zgledalo je pa tako Dve ura ponoči, jaz ne morem spat...tisočkrat sem se že obrnila v postelji potem pa Miško a si buden On: mmmm Ti moram nekaj povedati on: mmmm noseča sem kar naenkrat je bil buden kot opoldne...kaj a si prepričana...in sem mu rekla da naj preveri sam test je v kopalnici. Potem je 20 min bral navodila in obračal test okrog. No potem se je nazaj ulegel k meni in si začel zmišljevati najbolj čudna imena za dojenčke na tem planetu Ful sem vesela in ful zmedena , kar ne verjamem... Pa hvala za spodbudne besede. danes zjutraj(ob 2h) sem delala še en test in je spet pokazal rahlo črtico....a sedaj pa direkt k ginekologu al kako? Kakšne teste pa naredi sedaj? Biba12 in vse ostale hvala za vse spodbudne besede in čestitke...
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 7:17:27
|
|
|
|
Marogica
|
Ja, naroči se pri ginekologu. Saj ti bodo dali termin, tam nekje okrog 8 tedna, pa ne bodi razočarana, če bo tako, saj se prej redko kaj vidi. DOsti sreče...
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 7:37:55
|
|
|
|
janapan
|
marogica sem se naročila...naročili so me v 10 em tednu...a to ponavadi delajo tako, sem mislila da ti prej vsaj nardijo test al si res noseč al ne oziroma za toksoplazmozo in to...bomo pa počakali.... No konec meseca grem v NY za 10 dni...pa bom imela osmega potnika s sabo...upam da se bom dobro počutila...da ne bom bruhala na vsakem vogalu ; ))
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 7:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke!
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 7:56:13
|
|
|
|
majči22
|
Sm bl nova na forumu, čeprav ga spremljam že več kot 2 meseca vsak dan. Ful sm vesela za vsako od vas, ki končno ugleda ali . Želim ti lepo in čim več lepih trenutkov.
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 8:29:54
|
|
|
|
Marogica
|
JAnapan, mene niso nič extra naročili, saj sem jim po telefonu povedala, da sem doma naredila test, ki je pokazal nosečnost. Tako, da so mi na pregledu še samo naredili vaginalni UZ, kjer je zdravnik pač potrdil nosečnost. Takrat pa tudi dobiš napotnice za toksoplazmo in vse ostalo. Nič ne prehitevaj, vse boš še dala skozi
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 10:34:16
|
|
|
|
dorina
|
Ja, čestitam... Pa čez 2-3 dni ponovi test, ko je tak fajni filing, ko vidiš, kako se črtica debeli in jača...
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 3.10.2006 12:59:45
|
|
|
|
andreja2000
|
janapan, i s k r e n e č e s t i t k e
|
|
RE: nujno test...v albumu 29.10.2013 20:13:50
|
|
|
|
cukero
|
Živjo MENE PA ZANIMA SLEDEČE Z MOŽEM DELAVA NA TEM DA BI DOBILA DOJENČKA IN STVAR JE SLEDEČA DA MENSTRUACIJE NIMAM ŽE 12 DNI NAREDILA SEM VČERAJ ZVEČER TEST KI PA JE POKAZAL PLUS NATO SEM NAREDILA DANES ZJUTRAJ TEST KI JE POKAZAL MINUS ODŠLA SEM V LABARATORIJ TER TAM DALA URIN IN POKAZALO JE NEGATIV KAJ NAJ NAREDIM UPAM DA SEM NOSEČA
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 30.10.2013 8:01:16
|
|
|
|
Night
|
Če bi bila noseča, bi krvni test to moral zaznati. Lahko, da si res bila noseča, pa je bila kemična nosečnost oz. zelo zgoden splav. Samo v tem primeru bi ti verjetno tudi krvni test pokazal povišan hormon... ali pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 30.10.2013 8:46:15
|
|
|
|
cukero
|
krvnega testa mi sploh ni naredla samo urin sem dala in to je to
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 30.10.2013 10:27:36
|
|
|
|
astrid1
|
Če hočeš biti 100% prepričana, si plačaj krvni test.
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 15.11.2013 11:56:02
|
|
|
|
mičkina
|
KAJ MISLITE?! ... http://shrani.si/f/2d/Bw/rvQFfW0/test.jpg četrti dan zamude... po letu in nekaj truda ... da bo ? ....če je imela katera podobno situacijo mogoče...? :) pozdravčke! In čimveč pluskov...
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 15.11.2013 13:24:24
|
|
|
|
Dgirl
|
Viden je rahel plus, tako da pomoje jeee :) Js vedno ko sem delala teste je kazalo močen minus in nič drugega. Čez ene 3 dni naredi še 1x pa naj bi bilo že bolj vidno.
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 15.11.2013 13:28:09
|
|
|
|
mičkina
|
Dgirl ... joj ... upamo da je :) ... :P Bom javila kako bo čez tri dni .. no mogoče že jutri :) Pozdravček .... in veliko ....
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 15.11.2013 14:03:51
|
|
|
|
lila25
|
ja nekaj se definitivno vidi upam, da se ti črtici odebelita srečno
|
|
|
|
RE: nujno test...v albumu 15.11.2013 14:27:55
|
|
|
|
mičkina
|
lili25 ... hvala ... bom se oglasila ... kako bo. Upam da ne pride tečka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Jutranja tabletka: izhod v siliKaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?